Ο Δήμος Λαμιέων φέρνει τους αγρότες πιο κοντά στην πληροφόρηση - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 21:02 Ο Δήμος Λαμιέων φέρνει τους αγρότες πιο κοντά στην πληροφόρηση - ΒΙΝΤΕΟ

Οι αγρότες του Δήμου Λαμιέων, αλλά και όλου του Νομού διαθέτουν πλέον ένα πολύτιμο εργαλείο ενημέρωσης στη διεύθυνση: www.agrolamia.gr

Ο ηλεκτρονικός αυτός κόμβος παρουσιάστηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και είναι στα χέρια του αγροτικού πληθυσμού για μια ταχύτερη, πληρέστερη και αξιόπιστη πληροφόρηση.

Ο Ηλεκτρονικός Κόμβος είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου προς όφελος του τοπικού αγροτικού πληθυσμού και απευθύνεται σε όσους δραστηριοποιούνται επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά στον αγροτικό τομέα ή ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν σε αυτόν.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η συστηματική παροχή ουσιαστικής, έγκυρης, και αξιόπιστης πληροφόρησης. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιείται σε συστηματική βάση αναγνώριση, διασταύρωση, ανάλυση, αξιολόγηση και παρουσίαση πληροφοριών.

«Με ιδιαίτερη χαρά, παρουσιάσαμε σήμερα το νέο σύγχρονο εργαλείο πληροφόρησης του αγροτικού κόσμου. Ο πρωτογενής παράγοντας αποτελεί μοναδική ελπίδα για ανάπτυξη στην πατρίδα μας, και ιδιαίτερα στην ύπαιθρο χώρα, και ο Ηλεκτρονικός Κόμβος Αγροτικής Πληροφόρησης αποτελεί ένα χρήσιμο και ωφέλιμο εργαλείο προς αυτή την κατεύθυνση...», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Σταυρογιάννης.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση