Λαμία: Ταπητοκαθαριστήριο «Μαρία Τσίκνα-Παπαδήμα» - Καθαρισμός χαλιών, μοκετών, παπλωμάτων και κουβερτών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 12:01 Λαμία: Ταπητοκαθαριστήριο «Μαρία Τσίκνα-Παπαδήμα» - Καθαρισμός χαλιών, μοκετών, παπλωμάτων και κουβερτών

Καθαρισμός χαλιών και μοκετών. Δωρεάν φύλαξη και παραλαβή-παράδοση κατ' οίκον.

Στα καθαριστήρια – ταπητοκαθαριστήρια «Μαρία Τσίκνα – Παπαδήμα» στην οδό Υψηλάντη, καθαρίζονται χαλιά, μοκέτες, φλοκάτες, παπλώματα, κουβέρτες.

Υγιεινός, άοσμος, καθαρισμός παπλωμάτων και κουβερτών

Τα παπλώματα και οι κουβέρτες σας καθαρίζονται σε επαγγελματικά πλυντήρια-στεγνωτήρια και με αυτόν το τρόπο επιτυγχάνεται  άψογη καθαριότητα, τέλεια αποστείρωση και υγιεινή φρεσκάδα!

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς και εξασφαλίστε ένα ασφαλές αποτέλεσμα για τα παπλώματα, τις κουβέρτες αλλά και τις κουρτίνες του σπιτιού σας. Προστατεύστε την υγεία της οικογένειά σας με ένα καθαρό εσωτερικό περιβάλλον…!

Και όταν ο καιρός ζεστάνει και έρθει η ώρα να μαζέψετε χαλιά και μοκέτες…μην το σκέφτεστε καθόλου….Από το ταπητοκαθαριστήριο «Μαρία Τσίκνα – Παπαδήμα»  θα έρθουν με ένα τηλεφώνημα στο σπίτι σας, θα παραλάβουν τα χαλιά σας για τον καθαρισμό τους και θα τα φυλάξουν και όλη τη σεζόν!

Τα ταπητοκαθαριστήρια «Μαρία Τσίκνα – Παπαδήμα» μπορούν και προσφέρουν την πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και τις πιο αποδοτικές και αποτελεσματικές λύσεις για τον καθαρισμό, τη φύλαξη και τη φροντίδα κάθε είδους χαλιού και μοκέτας.

Δώστε αέρα φρεσκάδας στο χώρο σας, λάμψη και ζωντάνια στα χαλιά σας, νιώστε τα απαλά και υγιεινά καθαρά επιλέγοντας τον επαγγελματικό καθαρισμό τους.

Με δωρεάν φύλαξη των χαλιών σας στο χώρο του καθαριστηρίου και δωρέαν παραλαβή και παράδοσή τους στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, επιλέγετε ταπητοκαθαριστήρια «Μαρία Τσίκνα – Παπαδήμα» και …καθαρίσατε για φέτος!

Ενημερωθείτε για όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες του καθαριστηρίου, με ένα μόνο τηλεφώνημα στα: 22310 22972 & 6976680486

Μαρία Τσίκνα – Παπαδήμα
καθαριστήρια – ταπητοκαθαριστήρια
Υψηλάντη 32, Λαμία
Τηλ.22310 22972 & 6976680486

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση