Νέο Shop in Shop της Media Strom στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Μαΐου 2017 08:00 Νέο Shop in Shop της Media Strom στη Λαμία!

Και ΕΚΠΤΩΣΗ 50% στην κορυφαία σειρά "Optimum" για λίγες μόνο ημέρες!

Το νέο κατάστημα Shop in Shop της Media Strom στη Λαμία, είναι γεγονός και βρίσκεται Καποδιστρίου 25, στο κατάστημα "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ", όπου μπορείτε να δείτε και να γνωρίσετε όλες τις νέες σειρές στρωμάτων.

Η Media Strom, κορυφαία Ελληνική Εταιρεία στον κλάδο της, συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια πρωτοπόρας λειτουργίας στο χώρο. Γιορτάζοντας επιστρέφει στους πελάτες της την εμπιστοσύνη που της έχουν δείξει εδώ και 50 χρόνια!

Έτσι λοιπον για πρώτη φορά η κορυφαία σειρά αξεπέραστης τεχνολογίας "OPTIMUM" προσφέρεται σε προνομιακές τιμές με μείον 50%!

Πρόκειται για μια μοναδική σειρά στρωμάτων, με συστήματα ανεξάρτητης στήριξης, που πρώτη η Media Strom παρουσίασε το 2004 και 13 χρόνια τώρα εξελίσσει, διατηρώντας την μοναδικότητα της.

Η νέα εποχή στον καλό ύπνο είναι εδώ!

Επισκεφθείτε το νέο Shop in Shop της Media Strom στη Λαμία, Καποδιστρίου 25 (τηλ: 22310 67747) και αποκτήστε το στρώμα που πάντα ονειρευόσασταν με ΕΚΠΤΩΣΗ 50%, καθώς επίσης και όλη την γκάμα των προϊόντων ύπνου (μαξιλάρια, προστατευτικά, κρεβάτια).

Γιατί ο ύπνος ειναι ζωή....Εσείς ακόμα να αποκτήσετε το δικό σας στρώμα;

Ξεκινάει από Δευτέρα 1η Μαΐου το 10ημερο προσφορών στα καταστήματα "Παπανικολάου" και στο νέο Shop in Shop της Media Strom !!!

Άνοιξη Καλοκαίρι 2017: Κουρτίνες και  Λευκά είδη φωτεινά καλοκαιρινά δροσερά με την εγγύηση ποιότητας "Παπανικολάου" και φυσικά με τις καλύτερες προσφορές!!!

Επίσης στο κατάστημά μας στη Λαμία Καποδιστρίου 25, (τηλ: 22310 67747) σε έναν νέο ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπορείτε να ανακαλύψετε τα ομορφότερα είδη για τα νέα βρεφικά δωμάτια των μικρών μας φίλων.

facebook.com/ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΛΕΙΒΑΔΙΑ-ΛΑΜΙΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση