Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Με επιτυχία το workshop με τον κύριο λ /lambda/

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Μαΐου 2017 15:10 Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Με επιτυχία το workshop με τον κύριο λ /lambda/

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο, το διήμερο workshop που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Εισηγητής στο workshop ήταν ο κος Γιώργος Κολλιόπουλος, ο entrepreneur που δημιούργησε το λ /lambda/, το πρώτο πολυτελές ελαιόλαδο στον κόσμο (με παρουσία στα φημισμένα Harrods και Fortnum&Mason) και ιδρυτής της Speiron, της πρώτης LuxuryFood εταιρίας στην Ελλάδα. Ο εισηγητής είναι, επιπλέον, καταξιωμένος ομιλητής, businessmentor και συγγραφέας για το LuxuryBranding.

"Απογείωσε την προστιθέμενη αξία του προϊόντος σου, στόχευσε στην παγκόσμια αγορά" ήταν η θεματολογία και οι συμμετέχοντες τη 2η μέρα, αφού χωρίστηκαν σε ομάδες, "δημιούργησαν" το προϊόν τους βασιζόμενοι στα όσα αναπτύχθηκαν στο 1ο σκέλος του workshop της Παρασκευής και το παρουσίασαν.

Υπό την καθοδήγηση του Γιώργου, παρουσιάσθηκαν ευρηματικές ιδέες και προϊόντα με "όραμα, όνομα & σπανιότητα" .

Ο Γιώργος, ευχήθηκε δυναμική και ανάλογη συνέχεια στο Επιμελητήριο μας και το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο γεγονός.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση