Η πρώτη διαφήμιση των Mikel: μία ιστορία ζωής, που είναι και δική σου [video]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαΐου 2017 20:36 Η πρώτη διαφήμιση των Mikel: μία ιστορία ζωής, που είναι και δική σου [video]
Τα Μikel, η γνωστή ελληνική αλυσίδα καφέ, δημιουργούν την πρώτη τους διαφήμιση. Σε αυτή, μιλούν για το σεβασμό και τις αξίες της ζωής που έχουν πραγματική σημασία.

Το internet ήδη μιλά για την αλήθεια της ταινίας αυτής. Μας υπενθυμίζει πως στη ζωή προχωράμε μαθαίνοντας και πως τα πιο σημαντικά μαθήματα τα λαμβάνουμε από την οικογένεια και τους γονείς μας. Μαζί τους μαθαίνουμε τα πρώτα βήματα, το παιχνίδι, τη χαρά, την αγάπη, τον σεβασμό, τη δουλειά.

Και, ενώ καθεμιά από τις χαρακτηριστικές σκηνές της διαφήμισης μας φέρνει στο μυαλό στιγμές, που όλοι έχουμε ζήσει παρέα με τον πατέρα μας, φτάνοντας προς το τέλος της, ανακαλύπτουμε πως όλες οι σκηνές μαζί αφηγούνται μία και μοναδική ιστορία. Την ιστορία του ανθρώπου που δημιούργησε τα Mikel, με πηγή έμπνευσης, δύναμης και οράματος τον δικό του πατέρα. Γι’ αυτό και επέλεξε το λογότυπο της εταιρίας να φέρει τη μορφή του, ώστε να τον τιμά και τον θυμάται πάντα.

Τα Mikel ξεκίνησαν το 2008. Πολύ γρήγορα αγαπήθηκαν από το κοινό και με μεγάλη επιτυχία εξαπλώθηκαν σε όλη τη χώρα. Σήμερα διαθέτουν ένα δίκτυο άνω των 140 καταστημάτων στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα έχουν επεκταθεί στο Ντουμπάι και την Κύπρο, όπου και απολαμβάνουν ήδη μεγάλης απήχησης.Τα Mikel έφεραν μια καινούργια φιλοσοφία στην απόλαυση του καφέ, με συνταγές που ξεχωρίζουν για τη σταθερή γεύση τους. Ο σεβασμός, ένα μάθημα ζωής που κρατά για πάντα, διέπει κάθε έκφανση της δραστηριότητάς τους, από την εκπαίδευση του προσωπικού (εγγύηση για τη σωστή εφαρμογή της τεχνογνωσίας Mikel στην πράξη) έως την ποιότητα του καφέ και τα υψηλά standard παρασκευής των συνοδευτικών και των σνακ.
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση