Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Η διαφορετική πρόταση στο φαγητό που έχει κλέψει τις εντυπώσεις!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Μαΐου 2017 08:30 Λαμία: Η διαφορετική πρόταση στο φαγητό που έχει κλέψει τις εντυπώσεις!

- Άνοιξε πρόσφατα και αποτελεί την πιο HOT πρόταση που θα σε μυήσει στα μυστικά της Ασιατικής κουζίνας.
- Το «Wok n Roll» είναι η απάντηση για όλες εκείνες τις φορές που ήθελες να δοκιμάσεις μια έθνικ κουζίνα στη Λαμία... και η πόλη σε απογοήτευε!

Αν βρέθηκες πρόσφατα στο κέντρο της Λαμίας σίγουρα θα πρόσεξες το νέο εστιατόριο που άνοιξε στον πεζόδρομο της Απ. Κουνούπη (πρωην Τρούμαν).

Το «WOK n' ROLL» υπόσχεται να μας μυήσει στα μυστικά της Ασιατικής κουζίνας μέσα από τον ιδιαίτερο κατάλογό του που επιτέλους είναι διαθέσιμος και στην πόλη μας.

Η κουζίνα του «WOK n' ROLL»  βασίζεται στα λαχανικά, το ρύζι, τα noodles (νουντλς), τα άπαχα κρεατικά όπως το μοσχάρι, το κοτόπουλο, αλλά και επιλογές όπως χοιρινό και οι γαρίδες.

Όλα μαγειρεμένα μπροστά σας σε wok ώστε να διατηρούν τα περισσότερα από τα θρεπτικά συστατικά τους.

Το κόλπο εδώ, είναι απλό και εύκολο. Επιλέγεις μόνος/μόνη σου τη βάση που θέλεις ανάμεσα σε noodles αυγού/ριζιού, τηγανιτό ρύζι ή γεύμα λαχανικών και προσθέτεις τα υλικά που επιθυμείς μέσα από μία μεγάλη λίστα επιλογών (για ότι απορίες, δεν ντρέπεσαι ρωτάς! θα στις λύσουν επί τόπου).

Αφού τα επιλέξεις, απλά απολαμβάνεις την προετοιμασία τους μπροστά στα μάτια σου.

Το γεύμα σου μπαίνει στη συσκευασία και εσύ μπορείς να το απολαύσεις επιτόπου ή στο σπίτι σου αφού έχουν take away και μπορείς να τα πάρεις πακετάκι και να κάνεις έκπληξη στην αγάπη σου!

Για τους βιαστικούς πελάτες υπάρχει πάντα και η επιλογή του Delivery που προσφέρεται καθημερινά 13:00μ.μ. με 12:00π.μ. τηλεφωνικά στο 2231100707 και online στο Youdelivery.gr

Εσύ δοκίμασες τη νέα HOT κουζίνα της πόλης;

Στη σελίδα τους στο fb μπορείς να διαβάσεις τις εντυπωσιακές κριτικές των πελατών τους ενώ αν είσαι ακόλουθος τους θα έχεις την ευκαιρία να λαμβάνεις πληροφορίες για γευστικούς συνδυασμούς που προτείνουν αλλά και για διαγωνισμούς όπως αυτός που τρέχει αυτές τις μέρες και προσφέρει δωρεάν 5€ κουπόνια μέσω του YouDelivery.

«WOK n' ROLL»
Απ. Κουνούπη 7 (πεζόδρομος πλατείας Ελευθερίας), Λαμία

facebook | instagram | www.woknroll-lamia.gr
 

Τηλ Delivery: 2231100707
Κατάλογος Delivery
online Delivery μέσω YouDelivery.gr


Αν δεν σε καλύψαμε και θέλεις να μάθεις περισσότερα για την Ασιατική κουζίνα, σε προτρέπουμε να αφιερώσεις 2' και να διαβάσεις τις παρακάτω πληροφορίες.

H Ασιατική κουζίνα είναι από τις πιο αγαπητές έθνικ κουζίνες στην Eλλάδα. Kαθώς είναι από τις πιο παλιές κουζίνες στον κόσμο και προσφέρει ποικιλία παρασκευασμάτων. Είναι μία υγιεινή κουζίνα, πλούσια σε λαχανικά και χαμηλή σε λιπαρά. 

Συνδυάζει επίσης τις πρωτεΐνες των κρεατικών με τις φυτικές ίνες των λαχανικών και το άμυλο του ρυζιού ή των νουντλς (noodles) που συνοδεύουν συνήθως τα φαγητά, γεγονός που προσφέρει διατροφική ισορροπία.

Τα noodles και το ρύζι αποτελούν τη βάση της ασιατικής κουζίνας, παρέχουν σύνθετους υδατάνθρακες, οι οποίοι αποτελούν την κύρια πηγή ενέργειας για τον ανθρώπινο οργανισμό. Τα noodles μοιάζουν με τον φιδέ και παρασκευάζονται από σιτάρι, ρύζι ή πατάτα.  Στην ασιατική κουζίνα, ένα από τα διαδεδομένα λάδια για το μαγείρεμα είναι το σησαμέλαιο. Είναι ένα λάδι που χρησιμοποιείται σε μικρές δοσολογίες, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, Κ και αντιοξειδωτικά. Έχει ευεργετικές επιδράσεις στον μεταβολισμό της χοληστερόλης και της αρτηριακής πίεσης.
    
Η Ασιατική κουζίνα λοιπόν μπορεί να προσφέρει στα παιδιά ένα πλήρες γεύμα, πλούσιο σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, με ολόφρεσκα λαχανικά μαγειρεμένα ελάχιστα, ώστε να διατηρούνται όλες οι βιταμίνες τους. Η ξεχωριστή γεύση του Ασιατικού πιάτου μπορεί να θωρακίσει τον οργανισμό και να βοηθήσει στη σωστή ανάπτυξη των παιδιών, εξασφαλίζοντας ισορροπία και ποικιλία στα γεύματα, με πλήθος θρεπτικών συστατικών.

Το μαγείρεμα των πιάτων γίνεται σε ένα σκεύος που ονομάζεται wok. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, τα τρόφιμα διατηρούν τα θρεπτικά τους συστατικά, αφού το μαγείρεμα σε wok χρειάζεται μόλις λίγα λεπτά.

Μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κι εσύ τη νέα HOT κουζίνα της πόλης;

«WOK n' ROLL»
Απ. Κουνούπη 7 (πεζόδρομος πλατείας Ελευθερίας), Λαμία

facebook | instagram | www.woknroll-lamia.gr
 

Τηλ Delivery: 2231100707
Κατάλογος Delivery
online Delivery μέσω YouDelivery.gr