Λαμία: Ό,τι και να σε «Φιλέψει» είναι αυθεντικό και νόστιμο!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 13:22 Λαμία: Ό,τι και να σε «Φιλέψει» είναι αυθεντικό και νόστιμο!

Το κατάστημα με τα καλύτερα παραδοσιακά προϊόντα και όχι μόνο, ακούει στο όνομα «Φίλεμα» και είναι δίπλα σου!

Αυτό το μικρό και αυθεντικό μαγαζί δίπλα στην πλατεία Πάρκου, στην οδό Θεμιστοκλέους, στον πεζόδρομο της "Alpha Bank", συστήνεται ως ένα μεταμοντέρνο ρουμελιώτικο καφενείο με ρετρό ατμόσφαιρα.

Χρωματιστά πλακάκια στο πάτωμα, παλιά έπιπλα, μίνιμαλ τραπεζάκια στον εξωτερικό χώρο και με υπέροχα σερβίτσια, σερβίρει καφέ, τσάι, γλυκά, μπύρα και κρασί, συνοδευόμενα με εκλεκτό μεζέ.

Το «Φίλεμα» άνοιξε πριν έναν χρόνο και γρήγορα εδραιώθηκε στην προτίμηση των καταναλωτών λόγω των ποιοτικών προϊόντων με πρωτιά στα ζυμαρικά, σιροπιαστά και οποιαδήποτε άλλη νοστιμιά θελήσετε να γευτείτε.

Πιστό στην φιλοσοφία value for money προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές για όλες τις ώρες της ημέρας.

Συγκεκριμένα μαζί με τον καφέ σας μπορείτε να προμηθευτείτε...

Για το πρωινό σας : Μεγάλη ποικιλία από ζεστά χειροποίητα πιττάκια , κριτσίνια, κουλούρια χειροποίητα και χωρίς προσθήκη ζάχαρης, μπάρες δημητριακών, φρέσκους χυμούς, ποικιλία τσαγιών.

Για το μεσημεριανό ή το βραδινό σας: Ευρεία γκάμα ρουμελιώτικων ζυμαρικών «ΠΑΠΑΔΗΜΑ»

Για επιδόρπιο: Παραδοσιακά ρουμελιώτικα ζαχαρώδη «ΠΑΠΑΔΗΜΑ», σιροπιαστά, γλυκά ταψιού, τάρτες, πάστες, τούρτες, παγωτά, σοκολάτες και σοκολατάκια, γλυκά με στέβια, ξηρούς καρπούς κ.α.

Καφές και άλλα προϊόντα delivery από το «Φίλεμα»

Γίνεται δωρεάν αποστολή των προϊόντων εντός Λαμίας και στον καφέ του κορυφαίου brand JACOBS υπάρχει προσφορά στους 7 καφέδες σας κερνάμε ακόμη ένα με την κάρτα «Φίλεμα»

Τηλέφωνο για delivery 22310 67030.

Το «Φίλεμα» δέχεται και παραγγελίες για γλυκές και αλμυρές δημιουργίες.

Έλα κι εσύ στην παρέα μας στο Facedook Φίλεμα Παπαδήμας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση