Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Χειροποίητες μπομπονιέρες που ξεχωρίζουν για δυο λόγους!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017 08:05 Λαμία: Χειροποίητες μπομπονιέρες που ξεχωρίζουν για δυο λόγους!

Τώρα οι μπομπονιέρες που ονειρεύεστε μπορεί να σχεδιαστούν αποκλειστικά για εσάς και ταυτόχρονα να βοηθήσετε στο Φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο»

Το Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» με χαρά και υπερηφάνεια παρουσιάζει τις μπομπονιέρες που δημιούργησε για καλό σκοπό!

Τώρα στο γάμο σας ή στη βάπτιση του παιδιού σας, μπορείτε να κάνετε τη διαφορά! Επιλέξτε τις μπομπονιέρες σας από το Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» και ενισχύστε κι εσείς το έργο του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Συν στον άνθρωπο»!

Εάν θέλετε να δώσετε στο γάμο σας ή στην βάπτιση μία ιδιαίτερη αισθητική, επισκεφθείτε το Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» και δείτε από κοντά τις χειροποίητες μπομπονιέρες μας με ασημένια ή επάργυργα στοιχεία.

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί την μπομπονιέρα των ονείρων σας ώστε να ταιριάζει με το θέμα του γάμου ή της βάπτισης.

Έχουμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε ακόμα και το στοιχείο της μπομπονιέρας ανάλογα με τα αρχικά των ονομάτων του ζευγαριού ή του παιδιού. Επίσης μπορούμε να σχεδιάσουμε ειδικά για εσάς το κόσμημα της νύφης, της μαμάς ή της κουμπάρας!

Συνδέστε μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής σας με την ευτυχία των συνανθρώπων μας! Επιλέξτε το Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά» για τις μπομπονιέρες σας. Σημαντικό μέρος των εσόδων διατίθεται στο Σύλλογο «Συν στον άνθρωπο».

Κοσμηματοπωλείο «Κροντηρά»
Από το 1922
Ιστορία αξίας ανεκτίμητης.

Ρήγα Φεραίου 18 στη Λαμία. Τηλ: 22310 23216.

www.krontira.gr