Λαμία: Τι είναι το «Νε-Ρο» και γιατί έχει τις καλύτερες προσφορές!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017 08:00 Λαμία: Τι είναι το «Νε-Ρο» και γιατί έχει τις καλύτερες προσφορές!

«Νε-Ρο»... Βρίσκεται στο κέντρο της Λαμίας (Καποδιστρίου 29) και εδώ θα τα βρεις όλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Αν σκέφτεσαι να πάρεις θερμοσίφωνα ή να αντικαταστήσεις τον παλιό, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία γιατί στο «Νε-Ρο» θα βρεις τον επιλεκτικό ηλιακό θερμοσίφωνα Wilco σε εκπληκτική τιμή. 

Το κατάστημα «Νε-Ρο» είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του επιλεκτικού ηλιακού θερμοσίφωνα Wilco, ο οποίος σας παρέχει θερμική ενέργεια με μηδενικό οικονομικό κόστος και μέγιστο περιβαλλοντολογικό όφελος.

Με χωρητικότητα 160 lt και συλλεκτική επιφάνεια 2,3 τ.μ., θα τον βρείτε αποκλειστικά και μόνο στο κατάστημά μας, στην εκπληκτική προσφορά των 575€ (τιμή με το ΦΠΑ) !!!


Φυσικά οι προσφορές στο «Νε-Ρο» δεν περιορίζονται μόνο στους θερμοσίφωνες.

Ό,τι και αν αναζητάτε, που έχει σχέση με θέρμανση, κλιματισμό, εξαερισμό, ύδρευση, πλακάκια και είδη υγιεινής, είμαστε έτοιμοι να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις πιο προσιτές τιμές και προϊόντα σε προσφορές που δεν φαντάζεστε.

Το κατάστημα «Νε-Ρο» συνδυάζει επάξια τις νέες τάσεις, τις εφαρμογές και όλες τις νέες τεχνολογίες, προσαρμόζοντάς τες στο χώρο σας για ένα αισθητικά όμορφο και εργονομικό αποτέλεσμα.

Με πιστοποιημένη ποιότητα και με τη μεγαλύτερη ποικιλία σε πλακάκια, είδη υγιεινής και θέρμανσης, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών!

Στο κατάστημα «Νε-Ρο» θα βρείτε επίσης και μεγάλη ποικιλία πλακιδίων ελληνικών και ευρωπαϊκών οίκων. Χάρη στην ποιοτική τους κατασκευή τα πλακάκια μας δεν χαράσσονται, δεν αλλοιώνονται σε βάθος χρόνου και καθαρίζονται με ευκολία.

Ο ανθεκτικός τους χαρακτήρας συνοδεύεται από υψηλής αισθητικής χρώματα και σχέδια που θα καλύψουν όλες τις προτιμήσεις. Πλακάκια Α' διαλογής μπορείτε να τα βρείτε από 7€/τ.μ. !!!

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας που βρίσκεται Καποδιστρίου 29 και ενημερωθείτε για όλες τις νέες εναλλακτικές μορφές θέρμανσης, κάνοντας οικονομία όλο το χρόνο!!!

Υπεύθυνη καταστήματος: Νερολή Ρούλα
Καποδιστρίου 29, Λαμία
Τηλ: 22310 38400 και 6974422366
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση