Το καραβάνι της ISUZU D-Μax είναι εδώ! - Έλα να το οδηγήσεις!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Μαΐου 2017 08:30 Το καραβάνι της ISUZU D-Μax είναι εδώ! - Έλα να το οδηγήσεις!

Το νέο πρότυπο στα pickups, το νέο ανανεωμένο ISUZU D-MAX είναι εδώ! - Έλα να το οδηγήσεις Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή (26-27-28/5) στη Φθιώτιδα και τη Φωκίδα.

Το νέο ISUZU D-MAX συνδυάζει τη δραστήρια σπορ εμφάνιση και το φρέσκο ανανεωμένο design, με την τεχνολογική καινοτομία ISUZU, προσφέροντας κορυφαία ευελιξία και προσαρμοστικότητα, εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, υψηλή απόδοση και δύναμη και φυσικά την παροιμιώδη αντοχή υψηλής κλάσης που περιμένετε από ένα D-Max.

Για να το πιστέψετε όμως, πρέπει να το δείτε από κοντά και κυρίως να το οδηγήσετε! Γι αυτό και για όλους εσάς που δεν έχετε το χρόνο να επισκεφθείτε την «ISUZU KARELLIS» στη Λαμία, το φετινό Καραβάνι ISUZU D-MAX θα έρθει το επόμενο Παρασκευο - Σαββατοκύριακο πιο κοντά σου.

Δες παρακάτω σε ποιες περιοχές θα βρίσκεται το καραβάνι της ISUZU D-MAX στη Φθιώτιδα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (26/05/2017) ΠΡΩΙ: ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ / ΜΑΡΤΙΝΟ,   ΑΠΟΓΕΥΜΑ:  ΑΤΑΛΑΝΤΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ  (27/05/2017)  ΠΡΩΙ: ΑΜΦΙΣΣΑ,  ΑΠΟΓΕΥΜΑ: ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ/ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ  (28/05/2017)  ΠΡΩΙ: ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ / ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ,  ΑΠΟΓΕΥΜΑ: ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στο 22310 47535 εξασφαλίζοντας έτσι θέση και προτεραιότητα στο test-drive, καθώς επίσης και να ρωτήσεις ότι θέλεις για το καραβάνι της ISUZU στην περιοχή σου.

Νέα εποχή ISUZU στην Λαμία «ISUZU KARELLIS»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση