Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Ένα διαφορετικό Αστικό λεωφορείο έκανε βόλτα στους δρόμους της πόλης - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 11:45 Λαμία: Ένα διαφορετικό Αστικό λεωφορείο έκανε βόλτα στους δρόμους της πόλης - ΒΙΝΤΕΟ

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο λεωφορείο της ΜΑΝ, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον, αφού κινείται με φυσικό αέριο.

Αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, κυρίως οι Σκανδιναβικές, έχουν επενδύσει σε λεωφορεία με φυσικό αέριο με αποτέλεσμα τη μείωση εκπομπών καυσαερίων, την εξοικονόμηση πόρων και φυσικά ένα καλύτερο περιβάλλον και ποιότητα ζωής για τους πολίτες τους.

Η Λαμία ήταν ο πρώτος σταθμός του νέου υπερσύγχρονου λεωφορείου, μετά από συνεννόηση και συνεργασία με το αστικό ΚΤΕΛ Λαμίας, ενώ ο επόμενος σταθμός θα είναι η Λάρισα.

«Μακάρι τα επόμενα χρόνια να κυκλοφορούν και στη Λαμία τέτοια λεωφορεία. Εμείς το θέλουμε πάρα πολύ, αλλά χρειάζεται και η στήριξη από την πολιτεία για να επενδύσουμε σε τέτοιες εναλλακτικές μορφές καύσιμων, αφού είναι φιλικότατα προς το περιβάλλον και πιο οικονομικά....», είπε στο LamiaReport o Πρόεδρος του Αστικού Κτελ Λαμίας Νίκος Γούλας.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες...