Λαμία: Αν ψάχνεσαι για ηλιακό οι καλύτερες προσφορές είναι εδώ!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017 09:02 Λαμία: Αν ψάχνεσαι για ηλιακό οι καλύτερες προσφορές είναι εδώ!

Πριν αποφασίσετε για ηλιακό επιβάλλεται μια έρευνα αγοράς.

Η "Θερμοδυναμική Λαμίας" σας προτείνει να κάνετε αυτή την έρευνα αγοράς και να ζητήσετε ενημέρωση για όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες, τις προδιαγραφές, την εγκατάστασή τους, τις εγγυήσεις και φυσικά τις τιμές.

Τώρα μπορείτε να βρείτε τον ηλιακό που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες σε εκπληκτική τιμή.

Δείτε παρακάτω τις εξαιρετικές προσφορές που έχει αυτό το καλοκαίρι η "Θερμοδυναμική Λαμίας", στα Γαλανέικα, και επωφεληθείτε από τη δυνατότητα που σας δίνει για αγορά με 6 άτοκες δόσεις.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις παραπάνω προσφορές ή για ότι άλλο θέλετε να ρωτήσετε μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22310 47001 ή να μας επισκεφθείτε στην έκθεσή μας.

Η "Θερμοδυναμική Λαμίας" βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα στα Γαλανέικα, λίγο πριν το Νοσοκομείο Λαμίας, ακριβώς στη διασταύρωση με τη Λυγαριά.

www.thermodinamiki-lamias.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση