Σήμερα: Ενημέρωση για το δάκο της ελιάς στη Στυλίδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 11:53 Σήμερα: Ενημέρωση για το δάκο της ελιάς στη Στυλίδα

Είσαι ελαιοπαραγωγός; Σε ενδιαφέρει... Μάθε τα νέα δεδομένα για την αντιμετώπιση του δάκου της ελιάς και την προστασία του ελαιόδεντρου.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανοιχτή ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιεί η «ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ Α.Ε» στη Στυλίδα η οποία έχει ως θέμα: «Νέα δεδομένα στην αντιμετώπιση του Δάκου της ελιάς και στην Προστασία του ελαιοδέντρου από υψηλές θερμοκρασίες και υδατική καταπόνηση»

Η ενημερωτική εκδήλωση απευθύνεται σε ελαιοπαραγωγούς, ελαιουργούς, τυποποιητές προϊόντων ελιάς και θα γίνει σήμερα Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, στις 8:00'  το βράδυ, στην αίθουσα του κτιρίου του ΟΣΚ, στο Πάρκο Λαού στη Στυλίδα. 

Δείτε την ανοιχτή πρόσκληση της «ΧΕΛΛΑΦΑΡΜ Α.Ε» προς όλους της ελαιοπαραγωγούς και επαγγελματίες που ασχολούνται με την ελιά για την ενημερωτική συνάντηση της Πέμπτης στη Στυλίδα...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση