Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σήμερα: Οι Μαζορέτες της Λαμίας περπατούν στη φωτιά!!!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017 08:31 Σήμερα: Οι Μαζορέτες της Λαμίας περπατούν στη φωτιά!!!

Σήμερα Σάββατο 24 Ιουνίου, στις 7:00΄ το απόγευμα, η μεγάλη ετήσια εκδήλωση του "Little Woman’s Club" στο Χαλκιοπούλειο !!!

Η μοναδική "Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής - Μαζορετών" στη Λαμία... Και φέτος στην κορυφή!

Ελάτε το απόγευμα του Σαββάτου να γνωρίσετε τη δουλειά μας και να θαυμάσετε τις μαζορέτες που ταξιδεύουν το όνομα της πόλης μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

Η μοναδική "Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής - Μαζορετών" στη Λαμία συμμετείχε και φέτος στο 1ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ KAI 6o OPEN ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CHEERLEADING στις 17 & 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Αθλητικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) υπό την αιγίδα της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ICU.

Οι αθλήτριες του ’’Little Womans Club’’ κατέκτησαν 2 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ και 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ, στο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CHEERLEADING.

Ευχαριστούμε!!! Επιστρέψαμε γεμάτοι μετάλλια, διακρίσεις, αλλά κυρίως περηφάνια αγάπη και χαμόγελα. Αξία ανεκτίμητη!!!!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017στις 7:00΄ το απόγευμα, στο Χαλκιοπούλειο  Κλειστό Γυμναστήριο (οδός Φιλίας 1, Λαμία), η μοναδική Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζορετών στη Λαμία ’’Little Womans Club’’, σας προσκαλεί  στην ετήσια εκδήλωσή της.

Οι αθλήτριες του "Little Womans Club" και το τμήμα Μαζορετών, υπόσχονται να μεταδώσουν στους θεατές κέφι, χαρά και συγκίνηση μέσα από πρωτότυπες χορογραφίες ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ  ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΌΤΥΠΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΧΟΡΟΥ CHEERLEADING - JAZZ - HIP HOP.

Η προπονητική ομάδα περιμένει με χαρά γονείς και φίλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και υποσχόμαστε μαι όμορφη βραδιά.

Επιμέλεια Χορογραφιών: κα Νασιοπούλου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το "Little Woman's Club" μετά από 26 χρόνια συνεχούς και άξιας πορείας, αποτελεί συνώνυμο της Ρυθμικής Γυμναστικής και Μαζορετών,  θεσμό στην πόλη της Λαμίας.

"Little Woman's Club"
Κύπρου 71Β & Αντικύρας
22310-39725 και 6947156002.
Καλό και όμορφο καλοκαίρι....

Βρείτε μας στο https://www.facebook.com/little.wmnsclb?fref=ts