Λαμία: Beach please! Τα πιο stylish μαγιό και τα απαραίτητα της παραλίας, όλα, είναι εδώ! (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 16:45 Λαμία: Beach please! Τα πιο stylish μαγιό και τα απαραίτητα της παραλίας, όλα, είναι εδώ! (ΦΩΤΟ)

Το ωραιότερο μαγιό φέτος θα είναι το δικό σου!

Summer time στο πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ: Super μαγιό και στιλάτο beachwear για εντυπωσιακά looks!

Αυτό το καλοκαίρι, πριν βγεις στην παραλία, μια βόλτα από το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ είναι αναγκαία, αφού εδώ, θα βρεις συγκεντρωμένα όλα όσα χρειάζεσαι!
Από μαγιό, καφτάνια, πετσέτες θαλάσσης και σαγιονάρες, μέχρι αντιηλιακά και όποια καλλυντικά προϊόντα θα βάλεις στην τσάντα σου για τη θάλασσα. Α, και τσάντες θαλάσσης έχει!

Εμείς βέβαια εστιάσαμε στα μαγιό που είναι σίγουρα ή βάση για όποιο στιλ beachwear επιλέξεις. Στον 1ο όροφο του πολυκαταστήματος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ανακαλύψαμε μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια που καλύπτουν πραγματικά κάθε γούστο και κάθε σωματότυπο και φυσικά όλες τις νέες τάσεις της μόδας στο swimwear όπως τις είδαμε στα catwalks.

Trendy μπικίνι, sexy ολόσωμα που είναι hot τάση, ρετρό ψηλόμεσα που κρύβουν την κοιλίτσα, girly λουλουδάτα prints, πλεκτά boho μαγιό, ιδιαίτερα κοψίματα που κολακεύουν, sporty για μια δόση …survivor look αλλά και μαύρα glam-chic!

Στο corner του 1ου ορόφου του πολυκαταστήματος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, στις εταιρείες Blue Point, Crool, Kayak, Solano, Triumph, Minerva, Gossip, Dorina κ.α. θα βρεις κλασικές γραμμές αλλά και κάποιες τολμηρές προτάσεις που θα σε βάλουν σίγουρα σε πειρασμό.

Δες τις πιο stylish προτάσεις από το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ και ετοιμάσου να κλέψεις τις εντυπώσεις αυτό το καλοκαίρι!

Μαύρο μπικίνι Solano, μαύρα sliders Τsakiris Mallas , ψάθινο καπέλο Lynne
Γαλάζιο μπικίνι από το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
Μαύρο ολόσωμο μαγιό Gossip, ψάθινο καπέλο Lynne, δερμάτινες σαγιονάρες από το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
Μπλε ολόσωμο μαγιό, μπεζ πετσέτα θαλάσσης και ροζ χρυσά σανδάλια από το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, γυαλιά από προσωπική συλλογή
Μπλε μπικίνι, μπεζ πετσέτα θαλάσσης από το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, γυαλιά από προσωπική συλλογή
Μαύρο ολόσωμο μαγιό Solano , sliders σε άσπρο και μαύροTsakiris Μallas, λευκό πικέ κουβρ-λι Anemos.Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
Πολύχρωμο φλοράλ μπικίνι Dorina, τιρκουάζ πετσέτα θαλάσσης και ψάθινο καπέλο από το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, γυαλιά από προσωπική συλλογή
Μαύρο μπικίνι Gossip, sliders χρυσά Τsakiris Mallas, τσάντα θαλάσσης Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, γυαλιά από προσωπική συλλογή.
Πολύχρωμο μπικίνι Crool, λευκό πικέ κουβ-λι Anemos, γυαλιά από προσωπική συλλογή.
Πολύχρωμο ολόσωμο μαγιό Blue for You, μαύρες σαγιονάρες και ψάθινο καπέλο από το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, γυαλιά από προσωπική συλλογή
Λευκό-πράσινο μπικίνι Solano, μπεζ πετσέτα θαλάσσης από το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Όλα τα αντηλιακά που χρησιμοποιήθηκαν στη φωτογράφιση είναι από το Galerie de Βeaute ( στο ισόγειο πολυκαταστήματος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ). Σανδάλια, πετσέτες θαλάσσης, καπέλα, τσάντες από το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

Και για μαγιό, ένας είναι ο προορισμός, πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ !!!

Beach please!

 

 politikos-logo

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση