Ποιοι Λαμιώτες επέστρεψαν με τρια κύπελλα από το «Wolf SuperMoto 2017»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017 09:50 Ποιοι Λαμιώτες επέστρεψαν με τρια κύπελλα από το «Wolf SuperMoto 2017»

Οι διακρίσεις και οι επιτυχίες για τους Λαμιώτες δικυκλιστές της «KREMALAS RACE TEAM» συνεχίστηκαν και φέτος στην Σπάρτη!!! 

Μετά και το τέλος του τρίτου αγώνα κυπέλλου «WOLF SUPERMOTO 2017»,  που έγινε στην πανέμορφη πίστα "SPARTA RACING CIRCUIT MOTUL", στη Σπάρτη η ομάδα «KREMALAS RACE TEAM»  από τη Λαμία είχε τρεις συμμετοχές, που αγωνίζονται στην Λέσχη της ΛΕ.ΔΙ.ΛΑ.

Πιο συγκεκριμένα, είχε μια συμμετοχή στην κατηγορία "RACING"  με οδηγό τον Κρεμάλα Σταύρο #46 ο οποίος τερμάτισε στην 3η θέση, κερδίζοντας 29 βαθμούς.

Επιπλέον είχε δυο συμμετοχές στην κατηγορία "NEW RIDER", με οδηγούς τον Αντωνόπουλο Ευάγγελο #34, που τερμάτισε στην 2η θέση της κατηγορίας, κερδίζοντας 40 βαθμούς και τον Λατσούδη Μπάμπη #7, στην ίδια κατηγορία, τερματίζοντας 3η θέση κερδίζοντας 32 βαθμούς.

«Η ομάδα "KREMALAS RACE TEAM" θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους που στηρίζουν την προσπάθεια μας και εμείς με τη σειρά μας υποσχόμαστε ένα δυναμικό θέαμα. Ραντεβού λοιπόν στον επόμενο αγώνα 2-3 Σεπτεμβρίου 2017».

Η συνέχεια λοιπόν του κυπέλλου αναμένεται πολύ δυνατή!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση