Δείτε ποιοι κερδίζουν 3ήμερο με ιστιοπλοϊκό από τον διαγωνισμό του Κοσμηματοπωλείου "Κουσβελάρης"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 14:19 Δείτε ποιοι κερδίζουν 3ήμερο με ιστιοπλοϊκό από τον διαγωνισμό του Κοσμηματοπωλείου "Κουσβελάρης"

Την Πέμπτη 22/6, έπεσε η αυλαία για τον ανοιξιάτικο διαγωνισμό που διοργάνωσε το "Κοσμηματοπωλείο Κουσβελάρη".

Γιορτάζοντας 20 χρόνια από στιγμές ευτυχίας νεόνυμφων, το "Κοσμηματοπωλείο Κουσβελάρη" διοργάνωσε έναν ξεχωριστό διαγωνισμό για τους πελάτες που το επέλεξαν σε μία πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής τους.

Στο ζεστό και φιλικό περιβάλλον του κοσμηματοπωλείου, πραγματοποιήθηκε  η κλήρωση για την ανάδειξη των τριών (3) τυχερών ζευγαριών που κερδίζουν από ένα τριήμερο ταξίδι για εκείνους και την παρέα τους με ιστιοπλοϊκό σκάφος.

Οι τυχεροί είναι οι:

  • Χρήστος Σουλιος
  • Δημήτρης Καρακατσούνης
  • Απόστολος Χαμπίπης.

Υπενθυμίζουμε πως ο διαγωνισμός που "έτρεχε" από της αρχές τις άνοιξης, ενώ δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι πελάτες που πραγματοποίησαν οποιαδήποτε αγορά σε μονόπετρο ή βέρες γάμου.

To "Κοσμηματοπωλείο Κουσβελάρη" εύχεται καλή διασκέδαση στα τυχερά ζευγάρια και στους φίλους τους.

Ταυτόχρονα, ευχαριστώντας όλους τους πελάτες για την στήριξη και εμπιστοσύνη τους, ανανέωσε το ραντεβού με υπόσχεση για νέες πρωτότυπες δράσεις.

 

Κοσμηματοπωλείο Κουσβελάρη
Ροζάκη Αγγελή 9 Λαμία, τηλέφωνο επικοινωνίας 22310 33581
web: www.kousvelaris.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση