Λαμία: Για καναπέ υπάρχει μόνο ένας προορισμός... "Delezakis"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 18:14 Λαμία: Για καναπέ υπάρχει μόνο ένας προορισμός... "Delezakis"

Η μεγαλύτερη συλλογή Design καναπέδων στις πιο ΔΥΝΑΤΕΣ τιμές της αγοράς με την εγγύηση του ονόματος «ΔΕΛΕΖΑΚΗΣ»!!!

Χειροποίητοι καναπέδες σε κάθε στυλ και μέγεθος, που σας εξασφαλίζει ότι θα βρείτε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο σπίτι σας.

Είτε αγαπάτε το κλασικό είτε το μοντέρνο industrial, αν είστε πιο ποπ ή πιο ρόκ, αν σας αρέσει η glam κομψότητα ή ο μινιμαλισμός εδώ θα βρείτε το χειροποίητο κομμάτι που ταιριάζει τέλεια τις σχεδιαστικές σας ανάγκες.

Τώρα έχετε μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε έπιπλα υψηλού σχεδιασμού και ποιότητας σε απρόσμενα χαμηλό κόστος.

Οι καναπέδες μας δουλεύουν όμορφα. Σας παρέχουν τα καθίσματα που χρειάζεστε στο σπίτι, που είναι ο κατ' εξοχήν χώρος χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.

Η μεγάλη ποικιλία γωνιακών καναπέδων που προσφέρουμε, σε πλήρως προσαρμόσιμες διαστάσεις, μπορεί να σας εγγυηθεί, ότι θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε σε οποιαδήποτε διαμόρφωση φανταστείτε.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να γυρνάς σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα και να χαλαρώνεις στον αγαπημένο σου καναπέ!!!

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήσετε μαζί μας στα 22310 28002 και 6976 988 289 ή επισκεφθείτε την έκθεσή μας στο 5ο χλμ Λαμίας - Αθηνών (παράδρος Ανθήλης).

Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης: 10:00 π.μ. - 3:00 μ.μ. και  6:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ (απογεύματα που είναι ανοιχτά τα καταστήματα).

All about sofas!

www.sofaconcept.eu

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση