Σήμερα: Το Εν Κινήσει συνθέτει ρυθμικά το tangram του!!!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017 07:30 Σήμερα: Το Εν Κινήσει συνθέτει ρυθμικά το tangram του!!!

Το  "ασημένιο" Γυμναστήριο Εν Κινήσει επιστρέφει στη Λαμία με μια πολύ σημαντική διάκριση για ακόμη μια χρονιά και σας καλεί την Παρασκευή στις 8.30 το βράδυ, στο Χαλκιοπούλειο, να δείτε από κοντά την χορογραφία που ανέβασε τη Λαμία ψηλά!!!!

Η απονομή των ασημένιων μεταλλίων του Cosmogym Contest 2017 αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση των κόπων μιας χρονιάς, που κατέταξε την επίλεκτη ομάδα του Εν Κινήσει στις καλύτερες του διαγωνισμού!!!!

Το κοινό την Παρασκευή θα έχει επίσης τη δυνατότητα να απολαύσει τις μαθήτριες και τους μαθητές του Γυμναστηρίου να θέτουν τα γεωμετρικά σχήματα... Εν Κινήσει και να δημιουργούν το δικό τους tangram!!!

Στην 7η παράσταση τα επτά κομμάτια κάθε παζλ θα συνθέτονται μουσικοχορευτικά, δίνοντας ένα τόνο ξεχωριστό, με τις χορογραφίες ρυθμικής Γυμναστικής, Latin, Hip Hop θα σας ξεσηκώσουν!!!!

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους και η είσοδος ελεύθερη.

Καλή επιτυχία!!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση