Αυτά είναι τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΣ Λαμία για την Super League!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 16:20 Αυτά είναι τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΣ Λαμία για την Super League!

Τα εισιτήρια διαρκείας για την νέα σεζόν (2017-18) ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στα σαλόνια της Super League.

Δείτε, στην ανακοίνωση της ομάδας, τις θέσεις και τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας καθώς και τη διαδικασία απόκτησης και τους τρόπους πληρωμής:

Για αγορές που θα πραγματοποιηθούν έως και 17/7/2017 για τις κατηγορίες ΚΑΝΟΝΙΚΟ και SILVER δώρο το 1 παιδικό εισιτήριο. Για την κατηγορία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ στην μεν Α περίπτωση η τιμή είναι 140€ (+20€ για κάθε επιπλέον παιδί) και για τη δε Β περίπτωση στα 190€ (+20€ για κάθε επιπλέον παιδί). Το δώρο δεν ισχύει για τις κατηγορίες GOLD και VIP.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ:

Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας καθώς και του αριθμού ΑΜΚΑ για τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Για την απόκτηση του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η παρουσία του αγοραστή σύµφωνα µε το νόµο 4326/2015 του Υπουργού Αθλητισµού.

Για την απόκτηση οικογενειακού εισιτηρίου απαραίτητη και η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης που εκδίδεται από τον εκάστοτε Δήμο όπου είναι εγγεγραμμένος ο κάθε ενδιαφερόμενος.

Για την απόκτηση παιδικού ή μαθητικού εισιτηρίου κρίνεται απαραίτητο το αντίστοιχο πιστοποιητικό γέννησης.

Για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας από 14 έως 17 ετών απαιτείται η έγγραφη συναίνεση του/των ασκούντος/-ων τη γονική µέριµνα. Για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας από ανήλικο κάτω των 14 ετών η σχετική σύµβαση θα συµπληρώνεται και θα υπογράφεται µόνο από τον/τους ασκούντα/ες τη γονική µέριµνα. Για την είσοδο και παραµονή του στο γήπεδο ο ανήλικος κάτω των 14 ετών πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικα, τη σχετική δε ευθύνη αναλαµβάνει/-ουν πάντα ο ασκών/ οι ασκούντες τη γονική µέριµνα.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

ΜΕΤΡΗΤΑ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Στα γραφεία της ομάδος στην Πλ. Ελευθερίας 3, 1ος όροφος
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ATTICA BANK (ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΑΜΙΑ Π.Α.Ε.): GR65 0160 2690 0000 0008 4958 361

*Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοµατεπώνυµο του αγοραστή προκειµένου να γίνεται εύκολα ο έλεγχος. Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση