Και σήμερα «Κερνάμε Ελλάδα» στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Ιουλίου 2017 09:20 Και σήμερα «Κερνάμε Ελλάδα» στη Λαμία!

Γαστρονομικό σταυροδρόμι όλης της Ελλάδας η Λαμία αυτό το τριήμερο με το Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» στο Πάρκο Αγίας Βαρβάρας!

Το Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» από Πέμπτη 6 Ιουλίου έχει μετατρέψει τη Λαμία σε ένα γαστρονομικό σταυροδρόμι συζητήσεων, γνώσεων και προβολής ιδιαίτερων γεύσεων.

Για τέσσερις ημέρες, μέχρι και σήμερα Κυριακή, η Λαμία ανέλαβε το ρόλο της Γαστρονομικής Πρωτεύουσας της χώρας, φιλοξενώντας στο Πάρκο Αγίας Βαρβάρας παραδοσιακά εδέσματα και προϊόντα της Ρούμελης και όχι μόνο.

Το Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» διοργανώνεται από το Ε.Β.Ε. Φθιώτιδας και τον Ε.Ο.Σ.Σ. και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων, αποτελείται δε από 6 μεγάλες θεματικές ενότητες:

  • Έκθεση Προϊόντων,
  • Εργαστήρια Γεύσεων,
  • Οι Κουζίνες της Ελλάδας,
  • Κουζίνα της Φθιώτιδας,
  • Κουζίνα της Στερεάς Ελλάδος,
  • Μεσόγειος: Γεύσεις και Ακούσματα.

Και τις τέσσερις ημέρες του Φεστιβάλ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, παράλληλα, τον αυθεντικό λαϊκό πολιτισμό μέσα από χορευτικές παρουσιάσεις, αναπαραστάσεις εθίμων, συναυλίες παραδοσιακής μουσικής και αναπαραστάσεις καθημερινής ζωής.

Δείτε τις ώρες λειτουργίας του Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» στη Λαμία!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τα εγκαίνια του φεστιβάλ:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση