Το ταξίδι στο πιο όμορφο «Nisi» ξεκίνησε! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 19:35 Το ταξίδι στο πιο όμορφο «Nisi» ξεκίνησε! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Είναι ο νέος πολυχώρος που έγινε στις Ράχες και το όνομά του έχει αρχίσει ήδη να ταξιδεύει όχι μόνο στην υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Αθλητισμός. Δημιουργία. Έμπνευση. Είναι κάποιες από τις λέξεις που χαρακτηρίζουν το «Nisi». Ο μοναδικός αυτός πολυχώρος είναι ο ιδανικός προορισμός για να κάνεις διακοπές και να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου με τη φύση. 

Ταυτόχρονα είναι ένας τόπος δημιουργίας και έμπνευσης για παιδιά, αλλά και όσους αισθάνονται παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας, αφού αρκετά συχνά φιλοξενεί δράσεις και εκδηλώσεις που αφορούν πολιτισμό, αθλητισμό, περιβάλλον και εθελοντισμό.

Το «Nisi» είναι ο τόπος που αναγεννήθηκε από μια παρέα τεσσάρων φίλων, που κατέθεσαν ιδέες και ψυχή για να φτιάξουν ένα χώρο που θα είναι πρότυπο σε όλη τη χώρα και θα στεγάσει τα όνειρα, αλλά και τις δράσεις όλων εκείνων που αγαπούν τη φύση, το περιβάλλον, τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και θέλουν να βλέπουν τον τόπο τους να πηγαίνει ένα βήμα μπροστά.

Το απόγευμα της Πέμπτης έγιναν τα εγκαίνια στο «Nisi» και η κάμερα του LamiaReport ήταν εκεί. Δείτε τι μας είπαν οι εμπνευστές και δημιουργοί του νέου πολυχώρου , αλλά και ο κόσμος που το έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια στο «Nisi»

«Nisi Πολυχώρος»
Θέση: Άγιος Ιωάννης, Παραλία Ραχών

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση