Απίθανες καλοκαιρινές προσφορές από την KYMCO Karellis!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Ιουλίου 2017 10:36 Απίθανες καλοκαιρινές προσφορές από την KYMCO Karellis!

Τώρα μπορείς να αποκτήσεις το KYMCO που πάντα ήθελες σε μοναδική προσφορά από το «Group Karellis»!

Έλα σήμερα κιόλας στην KYMCO Karellis και απέκτησε τα Entry level μηχανάκια της KYMCO με 50% προκαταβολή και 6άτοκες δόσεις!!!

Ενδεικτικά μπορείς να αποκτήσεις το «KYMCO Visar 110» με 113 ευρώ το μήνα!!!

Visar: Πρακτικότητα και οικονομία

Εκπληκτική ευελιξία στις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης, συνδυασμένα με την απόλυτη οικονομία σε καύσιμο και έξοδα συντήρησης. Οι αξιόπιστες και δοκιμασμένες λύσεις σε τίποτε δεν θυσιάζουν την πρακτικότητα. Οι 17αρες ζάντες εξασφαλίζουν οδική συμπεριφορά και ευελιξία που δεν θα περίμενε κανείς από ένα τόσο απλό σύνολο, ενώ το ισχυρό εμπρός δισκόφρενο προσφέρει στην ενεργητική ασφάλεια.

Το Visar δεν θα σας αρνηθεί καμία διαδρομή στην πόλη αλλά και πιο πέρα…

AGILITY: Ένας θρύλος με πολλά. Plus !

Η σειρά των AGILITY που δημιούργησε την κατηγορία των οικονομικών scooter με μεγάλους τροχούς αναβαθμίζεται στις νέες προδιαγραφές EURO-4 αποκτώντας ηλεκτρονικό ψεκασμό και δικάναλο σύστημα ABS στα φρένα.

Περισσότερη ευελιξία, με 14άρη πίσω τροχό. Περισσότερη ασφάλεια με τα δύο δισκόφρενα με ABS. Περισσότερη άνεση, με την επανασχεδιασμένη σέλα, τη μεγαλύτερη διαδρομή της πίσω ανάρτησης και τα νέα αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη. Νέα είναι και τα φώτα θέσης Led και ο χώρος κάτω από την σέλα είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας. Ο αναβάτης έχει στην διάθεσή του πρίζα 12V και ψηφιακά όργανα.

People One: Σχεδιάζοντας καθημερινές λύσεις!

Το νέο People One με προδιαγραφές EURO-4 διατηρεί όλα τα γνώριμα χαρακτηριστικά των προκατόχων του: καθημερινό, απλό και ξεχωριστό.

Με μεγάλους τροχούς, πρακτικό επίπεδο πάτωμα και αναπαυτική σέλα αποτελεί ένα καθημερινό scooter πόλης ανήκοντας, όμως σε εντελώς νέα σχεδιαστική σχολή.

Με κινητήρα 125 κυβικών με ηλεκτρονικό ψεκασμό τεχνολογίας DIS (Drop Injection System), που επιτρέπει τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων με ταυτόχρονη μείωση των εκπομπών ρύπων και κατανάλωσης και εξοπλισμένο με 2 δισκόφρενα και σύστημα συνδυασμένου φρεναρίσματος!

Για περισσότερες πληροφορίες στο 22310 23563 ή επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις μας στο 2ο Χλμ Ν.Ε.Ο Λαμίας - Αθήνας, για να γνωρίσετε και οδηγήσετε όλα τα νέα μοντέλα της KYMCO.
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση