Και το όνομα αυτού… Νικηφόρος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 21:05 Και το όνομα αυτού… Νικηφόρος

Νονός ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης

Στην Ιερά Μονή Αγάθωνος, έγινε το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 η βάφτιση του μικρού γιου του δημοσιογράφου Γιώργου Στεργιόπουλου και της δικηγόρου Νάντιας Γώγουλου, παρουσία συγγενών και καλών φίλων από το δημοσιογραφικό και πολιτικό χώρο.

Νονός ήταν ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης που ήταν κι ο άνθρωπος που είχε στεφανώσει το αγαπημένο ζευγάρι πριν λίγο καιρό. Ο μικρός πήρε το όνομα Νικηφόρος και ευχόμαστε να έχει πάντα θετική κατάληξη σε όσα κάνει στη ζωή του. Το μυστήριο τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κκ Νικόλαος.

Στους γονείς του νεοφώτιστου, που έλαμπαν  από ευτυχία, ευχόμαστε να τους ζήσει και στον νονό πάντα άξιος.

Σημειώνουμε ότι στο τραπέζι που ακολούθησε στο κέντρο «Εσπερίδες» ο μικρός με τη βοήθεια του νονού του, έσβησε και το πρώτο του κεράκι αφού το ευτυχές γεγονός της βάφτισης συνέπεσε με τα πρώτα του γενέθλια…

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση