Λαμία: Η ταβέρνα του «Λασπιά» έτοιμη να σας καλωσορίσει ξανά!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017 18:50 Λαμία: Η ταβέρνα του «Λασπιά» έτοιμη να σας καλωσορίσει ξανά!

Ένας καταπράσινος χώρος, μια αυλή πλημμυρισμένη από λουλούδια και γευστικές νοστιμιές σας περιμένουν, μόλις 5' από το κέντρο της Λαμίας!

Η «ταβέρνα του Λασπιά» βρίσκεται στην Αγριλιά Λαμίας και αποτελεί αγαπημένο προορισμό από το 1976, γνωστό για την ποιότητα και τις παραδοσιακές νοστιμιές που έφτιαχνε από παλιά η κυρά-Γεωργία.

Τώρα είναι και πάλι έτοιμη να σας καλωσορίσει ξανά και να σας αποδείξει τι σημαίνει Ρουμελιώτικη παραδοσιακή ταβέρνα!!!

Η ταβέρνα του «Λασπιά» λειτουργεί καθημερινά τα βράδια και το μεσημέρι της Κυριακής και σας περιμένει για να σας εξυπηρετήσει, πάντα με σεβασμό στο πρόσωπό σας και την τσέπη σας.

Όσο ψηλά κι αν σκαρφαλώσει ο υδράργυρος, σε αυτή την όμορφη αυλή στη βόρεια πλευρά της πόλης, φυσάει πάντα δροσερό αεράκι.

Για όσους δεν τη γνωρίζουν από παλιά η ταβέρνα του «Λασπιά» βρίσκεται στο 3ο χλμ Λαμίας - Λυγαριάς (πάνω στον κεντρικό δρόμο), στον οικισμό της Αγριλιάς.

Όλα τα κρέατα στην ταβέρνα του «Λασπιά» είναι εξαιρετικής ποιότητας και πάντα ψημένα στα κάρβουνα.

Νόστιμες και ζουμερές μπριζόλες, σπέσιαλ παϊδάκια, αρνίσια και πρόβειο, αλλά και στη σούβλα κοκορέτσι και κοντοσούβλι.

Στην ταβέρνα του «Λασπιά» σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το πεντανόστιμο μπιφτέκι, απλό ή γεμιστό και φυσικά τη σαλάτα της κυρά-Γεωργίας με ψημένο ψωμί.

Θα μας θυμηθείτε... Είναι η ταβέρνα που αξίζει να επισκεφθείτε αυτό το καλοκαίρι.

Στη μαγική και δροσερή αυλή της ταβέρνας του «Λασπιά» υπάρχουν κούνιες για τα παιδιά και είναι υπό διαμόρφωση ο παιδότοπος που θα ολοκληρωθει σύντομα.

Επίσης η αυλή της είναι ιδανικός χώρος για εκδηλώσεις, μικρές ή μεγάλες, που θέλετε να συνδυάσετε την καλή παρέα με το καλό παραδοσιακό φαγητό.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα 22310 69071 και 6985694159 και τα υπόλοιπα αφήστε τα στον Αλέκο...

«Από το 1976 η ταβέρνα μας στην Αγριλιά Λαμίας είναι συνώνυμη της ποιότητας και της νοστιμιάς!

Τιμή μας να σας υποδεχτούμε ξανά στην αυλή μας, ένα χώρο καταπράσινο, γεμάτο λουλούδια, μόλις 5' από το κέντρο της πόλης.

Ελάτε να απολαύσετε και πάλι τις «Νοστιμιές της κυρα-Γεωργίας».

Σας Ευχαριστώ
Αλέκος Λασπιάς
 
 

Ταβέρνα «Λασπιά» στην Αγριλιά Λαμίας
Τηλέφωνο 22310 69071 , 6985694159.

facebook: Ταβέρνα Λασπιά

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση