Λαμία: Οι εκπτώσεις στα Παιδικά και στη Βάπτιση έχουν έναν προορισμό!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 09:55 Λαμία: Οι εκπτώσεις στα Παιδικά και στη Βάπτιση έχουν έναν προορισμό!

Και στις φετινές καλοκαιρινές εκπτώσεις το «Maison Kids» στον πεζόδρομο της Βύρωνος κλέβει τις εντυπώσεις με ΕΚΠΤΩΣΗ έως 50% σε επώνυμα παιδικά και βαπτιστικά!

Είναι στον πεζόδρομο της Βύρωνος, στο κέντρο της πόλης... ντύνει τα παιδιά, επώνυμα και οικονομικά... και στις Εκπτώσεις!!!

Το «Maison Kids» είναι το κατάστημα όπου η ποιότητα και ο μοντέρνος σχεδιασμός συναντάει τις χαμηλές τιμές και στο οποίο θα βρείτε την μεγαλύτερη γκάμα παιδικών ρούχων, αλλά και βαπτιστικών.

Τώρα όμως έχετε έναν επιπλέον λόγο να το επισκεφθείτε, αφού στο «Maison Kids» μπορείτε να δείτε τις πιο στυλιστικές και οικονομικές προτάσεις, με Εκπτώσεις έως 50%.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί τη δική σας βάπτιση με τα πιο επώνυμα βαπτιστικά στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Και αυτό το καλοκαίρι οι εκπτώσεις στα παιδικά ρούχα και στη βάπτιση έχουν ένα όνομα «Maison Kids» στη Λαμία (Βύρωνος 12 στον πεζόδρομο).

Στο «Maison Kids» σας περιμένουν κορυφαίες εταιρείες του χώρου, όπως Mayoral - Boboli - Gang - Ebita - Nek - DMN, που εγγυώνται άριστη ποιότητα σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές!!!

Το «Maison Kids» αποτελεί την καλύτερη επιλογή και για τη βάπτιση του μωρού σας, με την υπογραφή των γνωστών οίκων... Dolce bambini - Bambolino - Baby bloom - Mi chiamo.

 

                                                                                               

«Maison Kids» Έτσι λένε τώρα το Παιδικό Ρούχο στη Λαμία!

Έλα κι εσύ στην παρέα μας στο facebook.com/MaisonKidsLamia

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση