Ράχες: Μονοήμερη κρουαζιέρα σε Λιχαδονήσια και Εύβοια!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Αυγούστου 2017 11:40 Ράχες: Μονοήμερη κρουαζιέρα σε Λιχαδονήσια και Εύβοια!

Το ξέρεις ότι τώρα μπορείς, με ελάχιστο κόστος, να κάνεις ημερήσια κρουαζιέρα στα Λιχαδονήσια και να ανακαλύψεις τις πιο όμορφες παραλίες της Εύβοιας που δεν πλησιάζονται από τη στεριά;

Αυτό το καλοκαίρι δραπέτευσε από την καθημερινότητά σου και ζήσε μαζί με τους αγαπημένους φίλους σου μοναδικές στιγμές, που σου προσφέρει η ιστιοπλοΐα, κάνοντας μια ημερήσια κρουαζιέρα σε Λιχαδονήσια, Μαλιακό και Βόρειο Ευβοϊκό.

Κάνε τώρα την απόδρασή σου, χωρίς να χρειαστεί ούτε να λείψεις πολύ, αλλά ούτε και να ξοδέψεις πολλά!!! 

Ταξίδεψε με πανιά, μακριά από τον θόρυβο και το άγχος και κολύμπησε σε πανέμορφες παραλίες, που δεν μπορείς να φτάσεις από την στεριά.

Νιώσε το διαφορετικό....

Στις 10:00'  το πρωί λύνουμε τους κάβους από τις Ράχες για τα Λιχαδονήσια και τις ακτές της Βόρειας Εύβοιας, φάρο Βασιλίνας, κάβο Λιχάδας και Γρεγολίμανο.

Τα γκρουπάκια αποτελούνται από 8-10 άτομα.

Όσοι από αυτούς θέλουν, μπορούν να συμμετέχουν στο βιράρισμα των πανιών και στο ταξίδεμα του σκάφους. Οι υπόλοιποι, που θέλουν να χαλαρώσουν, απολαμβάνουν το ήλιο πίνοντας το καφεδάκι τους.

Πλησιάζοντας στα Λιχαδονήσια βλέπουμε εκπληκτικές εικόνες από το ναυάγιο του 2ου Παγκόσμιο πολέμου, ενώ στη συνέχεια μας υποδέχονται οι παιχνιδιάρες φώκιες, που κάνουν βόλτες ανάμεσα στα νησάκια των Λιχάδων, που εύστοχα κάποιοι τα ονόμασαν οι Σεϊχέλες της Ελλάδας!!!

Ενώ ταξιδεύουμε προς το φάρο της Βασιλίνας στη Β. Εύβοια, ο καπετάνιος ενημερώνει για τις βασικές αρχές της ιστιοπλοίας και απαντά σε σχετικές απορίες.

Στάση για πρώτη βουτιά στον Κάβο Λιχάδος και μετά πλώρη για το Γρεγολίμανο δίπλα στο «CLUB MEDITERANEE».

Μπάνιο - μουσική - βουτιές από το σκάφος- ηλιοθεραπεία - φρέσκα φρούτα - snacks και αναψυκτικά, που προσφέρει ο καπετάνιος, βοηθούν για να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν όλοι.
 
Στην επιστροφή υπάρχει η δυνατότητα για καφέ ή περίπατο στον Αγ. Γεώργιο Λιχάδας εφ’ όσον το θέλει η παρέα.
 
Με τα πανιά φουσκωμένα γυρίζουμε στις Ράχες 17.00 έως 17.30 ανάλογα με τον αέρα.
 
Το ταξίδι μας τελειώνει και όλοι νοιώθουμε σαν τα παιδάκια που κατέβηκαν από το αλογάκι του Λούνα Πάρκ χωρίς να το έχουν χορτάσει!!!
 
 

 

 

 

 
Υπάρχει τόση ομορφιά, τόσο κοντά μας και το Raches Yachting είναι εδώ για να σε βοηθήσει να την ανακαλύψεις !!!
 
 
 

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις μονοήμερες κρουαζιέρες στον Μαλιακό και βόρειο Ευβοϊκό ή και για τις τριήμερες στις Σποράδες καλέστε στο 6942422808.
 
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε. Θα εκπλαγείτε για το πόσο φθηνά θα σας κοστίσει μια μονοήμερη κρουαζιέρα εάν το κόστος μοιραστεί σε όλη την παρέα!!!

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση