Είναι γεγονός. Η JYSK στη Λαμία! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017 21:45 Είναι γεγονός. Η JYSK στη Λαμία! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Η JYSK εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στη Λαμία - Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Δήμαρχος της πόλης Νίκος Σταυρογιάννης - Μεγάλες προσφορές όλη την εβδομάδα από την JYSK !!!

Είναι το 11ο κατάστημα της εταιρείας στην Ελλάδα και από τις 9:00' το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησε να λειτουργεί στη Φθιωτική πρωτεύουσα, το οποίο βρίσκεται στο 1ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λαμίας – Άμφισσας, απέναντι από τα Τ.Ε.Ι. (πρώην ALDI)..

Η JYSK, είναι μια μεγάλη Δανέζικη πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων με είδη για το σπίτι, τον ύπνο και τον κήπο. Διαθέτει πάνω από 2400 καταστήματα σε 48 χώρες σε όλο τον κόσμο ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2015 έχει παρουσία και στην Ελλάδα.

Δείτε βίντεο από τα εγκαίνια στη Λαμία:

Η JYSK βγάζει ένα καινούργιο φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα έτσι ώστε οι πελάτες της να βρίσκουν πάντα μια εξαιρετική προσφορά σε κατηγορίες προϊόντων όπως έπιπλα σπιτιού και κήπου, λευκά είδη, στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και κλινοσκεπάσματα, είδη διακόσμησης αλλά και καθημερινά χρηστικά προϊόντα για το σπίτι.

Ειδικά για τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Λαμίας η JYSK έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό, εβδομαδιαίο φυλλάδιο προσφορών, αποκλειστικά για το κατάστημα της Λαμίας. Ταυτόχρονα, θα είναι ενεργό και το εθνικό φυλλάδιο προσφορών οπότε οι πελάτες της JYSK στη Λαμία θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να βρουν περισσότερες και μεγαλύτερες προσφορές για όλες τις ανάγκες του σπιτιού και του κήπου.

(Δείτε εδώ το φυλλάδιο εγκαινίων με τις εκπληκτικές προσφορές!)

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 100.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα, από κλινοσκεπάσματα έως έπιπλα κήπου. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.5 αστέρια (με άριστα τα 5).

Δείτε φωτογραφίες από την έναρξη λειτουργίας της JYSK στη Λαμία...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση