Τώρα, όλες οι δράσεις του Κ.Δ.Α.Π. "Ονειροπλαστείο"… και μέσω ΕΣΠΑ!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2017 16:10 Τώρα, όλες οι δράσεις του Κ.Δ.Α.Π. "Ονειροπλαστείο"… και μέσω ΕΣΠΑ!

Το Εργαστήρι Παιδικής Τέχνης “ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ” ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του και συνεχίζει τη δράση του, για τη νέα σχολική χρονιά 2017-2018,  με καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα πολιτιστικής και περιβαλλοντικής αγωγής, μουσικής, θεάτρου και κίνησης, εικαστικών τεχνών, σκακιού και άλλων ποικιλόμορφων δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Το “ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ” λειτουργεί ως Κ.Δ.Α.Π. και αποτελεί επιλέξιμη δομή μέσω ΕΣΠΑ, στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Φιλοξενεί παιδιά από 5 έως 12 ετών και μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ, δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. 

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το Κ.Δ.Α.Π. “ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ” και για αιτήσεις εγγραφών, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη του ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ, κα Βιβή Σεβαστού.

Πληροφορίες – Εγγραφές
Τηλέφωνο:
22310 38261
Κινητό: 697 90 13 890
Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 53, Νεάπολη, Λαμία

Mε την με την υπογραφή του “ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ”!


 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση