«Η Στερεά στο Επίκεντρο» - Στη Λαμία σήμερα ο Τσίπρας (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 09:02 «Η Στερεά στο Επίκεντρο» - Στη Λαμία σήμερα ο Τσίπρας (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Σε εξέλιξη το 2ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, που γίνεται το διήμερο Τετάρτη - Πέμπτη στη Λαμία.

Ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου οι εργασίες του Συνεδρίου με θέμα «Η Στερεά στο Επίκεντρο».

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η σε βάθος διερεύνηση των παραγωγικών δυνατοτήτων ώστε να τεθούν ποιοτικοί και ποσοτικοί στόχοι για την αναπτυξιακή προοπτική της Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο ενός συνεκτικού σχεδίου περιφερειακής παραγωγικής ανασυγκρότησης.

H κεντρική εκδήλωση του συνεδρίου θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης στο Δημοτικό θέατρο, όπου θα ανοίξει με ομιλητή τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη και θα ολοκληρωθεί με την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του 2ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου εδώ

Τι μπορούμε να προσδοκούμε όμως από αυτό το συνέδριο ως Στερεά Ελλάδα;

Δείτε τις δηλώσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε φωτογραφίες από την 1η ημέρα του Συνεδρίου και τις δυο συνεδρίες, που έγιναν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, έξω από το οποίο είχαν συγκεντρωθεί οι απολυμένοι συμβασιούχοι από την καθαριότητα του Δήμου Λαμιέων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση