To σουβλάκι που έχει γράψει ιστορία... στην Αγία Μαρίνα!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017 08:56 To σουβλάκι που έχει γράψει ιστορία... στην Αγία Μαρίνα!

Μπορείς να το γευτείς στο πιο δροσερό και γραφικό Ταβερνάκι της περιοχής μας, που βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα, δίπλα στο κύμα!

Το όμορφο ταβερνάκι κάτω από τον πλάτανο στην παραλία της Αγίας Μαρίνας έχει τη δική του ιστορία.

Είναι το πρώτο σουβλατζίδικο της περιοχής. Το ξεκίνησε με πολύ μεράκι ο Γιώργος Λούκας το 1956.  Το σουβλάκι στον "Πλάτανο" έχει μεγαλώσει δυο γενιές Λαμιωτών, που με το τρένο μαζικά κατέβαιναν για μπάνιο στην Αγία Μαρίνα. Μετά την πρώτη βουτιά η επόμενη κίνηση ήταν το σουβλάκι στο στέκι του κυρ Γιώργου.

Από τότε μέχρι και σήμερα ο "Πλάτανος" δεν έχει σταματήσει να λειτουργεί. Με το ίδιο μεράκι και την ίδια ποιότητα συνεχίζει την παράδοση ο γιος του Ηλίας, έχοντας μετατρέψει το γνωστό στέκι σε ένα υπέροχο γραφικό ταβερνάκι - μεζεδοπωλείο, με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

Για όσους δεν έχουν δοκίμασει το σουβλάκι στον πλάτανο της Αγίας Μαρίνας, αξίζει να το δοκιμάσουν, καθώς επίσης και τους νέους μεζέδες, που έχει ετοιμάσει ο Ηλία Λούκας.

Είναι ανοιχτό πρωί - μεσημέρι - βράδυ και συγκεκριμένα από τις 6:00' το απόγευμα μέχρι τις 12:00'  το βράδυ!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση