«Μύθος» Μοναδικά Tiki Cocktails από τον βραβευμένο bartender Πάνο Γιοβάνη!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 06 Αυγούστου 2017 09:01 «Μύθος» Μοναδικά Tiki Cocktails από τον βραβευμένο bartender Πάνο Γιοβάνη!
Μέχρι τις 20 Αυγούστου έχεις έναν επιπλέον λόγο να επισκεφθείς το «Μύθο» στα Καμένα Βούρλα.
 
Αν έχει τύχει να θαυμάσετε ένα φαντασμαγορικό cocktail σε εντυπωσιακό ποτήρι ή σε έθνικ πήλινο, στολισμένο με εξωτικά φρούτα, τότε θα σας πούμε ότι έχετε κάνει ήδη μια πρώτη γνωριμία με τα Tiki Cocktails.
 
Πρόκειται για μια ιδιαίτερη κατηγορία Cocktails με πηγή έμπνευσης την πολυνησιακή κουλτούρα και με βασικό πρωταγωνιστή το ρούμι.
 
Το αγαπημένο σε όλους στέκι «Μύθος» στα Καμένα Βούρλα διάλεξε την πιο κατάλληλη στιγμή, το Ελληνικό καλοκαίρι, για να φιλοξενήσει τον bartender Πάνο Γιοβάνη, ο οποίος θα δημιουργήσει από την 1η έως τις 20 Αυγούστου απολαυστικές παραλλαγές των Tiki Cocktails, για όλους εσάς που θέλετε να δώσετε στο ποτό σας μια ονειρική, τροπική διάσταση.
 
 
Ο Πάνος Γιοβάνης εργάζεται ως bartender στη Λαμία, στο Degage τα 2 τελευταία χρόνια και έχει στο ενεργητικό του πολλές διακρίσεις εκ των οποίων οι σημαντικότερες είναι: 1ος στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Ε.Μ.Ε. το 2012 - 1ος στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Angostura AGC - 1ος στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό Angostura AGC στη Στοκχόλμη - 3ος στο Παγκόσμιο IBA στο Πεκίνο, στην κατηγορία Champagne Coctail - 6ος στον Παγκόσμιο διαγωνισμό Angostura AGC στο Trinidad.
 
20 χρόνια «Μύθος» στα Καμένα Βούρλα!
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση