Σαββατοκύριακο γεμάτο αθλητική δράση στις Ράχες!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017 08:50 Σαββατοκύριακο γεμάτο αθλητική δράση στις Ράχες!

Το καλοκαίρι για κάποιους είναι στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, όμως για κάποιους είναι ευκαιρία για γυμναστική και περιπέτεια!

Το Σαββατοκύριακο που έρχεται είναι adventure weekend στις Ράχες με πολλές όμορφες δράσεις και εκδηλώσεις με ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ.

Σάββατο 19/8 στις 19.00 : Ανοιχτή προπόνηση Running
Τρέξιμο παραλιακά 5χμ σε μια ανοιχτή προπόνηση για όλους!
Ελάτε να τρέξουμε μαζί!
Συνάντηση στο Nisi Πολυχώρος



Σάββατο 19/8 στις 21.00 : 3 Adventure Films για καλό σκοπό

3 υπεράνθρωπα εγχειρήματα από 3 ξεχωριστούς ανθρώπους θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να ακούσουμε το Σάββατο 19 Αυγούστου στις 21.00 στο Nisi Πολυχώρος.

1) Λευτέρης Παρασκευάς : Διασχίζοντας τα Πυρηναία.

Lefteris Paraskevas δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.
Υπεραθλητής που καταφέρνει το ακατόρθωτο και πάντα μ' έναν σκοπό: την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. 
Θα μοιραστεί μαζί μας τη διάσχιση των Πυρηναίων..
900 χμ.. 50.000 υψομετρική διαφορά.. 20 μέρες..

2) Δημήτρης Κόκκορης : Κωπηλατώντας τη Μεσόγειο.

Dimitris Kokkoris μοιράζεται μαζί μας τις μοναδικές εμπειρίες που έζησε μαζί με δύο φίλους από την Αυστραλία και τη Σλοβενία, τους Huw Kingston & Marin Medak, στην προσπάθεια τους να κωπηλατήσουν την Μεσόγειο και το Αιγαίο, από την Τυνησία στην Ελλάδα και από εκεί στην Τουρκία, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την οικονομική στήριξη της παγκόσμιας οργάνωσης Save the Children, για την υποστήριξη των παιδιών που πλήττονται συνεχώς από τον πόλεμο στη Συρία.

3) Ελπιδοφόρος Χρυσοβέργης : Ποδηλατώντας την Ευρώπη.

Ο Elpis Chrysovergis συνδυάζοντας την αγάπη του για ταξίδια και εθελοντισμό, αυτή τη φορά ποδηλάτισε την Ευρώπη από το Λονδίνο μέχρι την Αθήνα συγκεντρώνοντας 15.654 ευρώ για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια της Φλόγας.
7 χώρες.. 2,500 χμ.. 35 ημέρες..

Σε αυτήν την τόσο ξεχωριστή βραδιά, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε 3 μοναδικές ταινίες μικρού μήκους από τους πρωταγωνιστές καθώς και να συζητήσουμε για όμορφες περιπέτειες!

Σας περιμένουμε όλους!



Κυριακή 20/8 στις 08.30πμ : Πεζοπορία Πηγές Βελλά

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 20 Αυγούστου για μια πολύ ξεχωριστή πεζοπορία στις Πηγές του Βελλά.
Οδηγός μας σε αυτήν την όμορφη διαδρομή θα είναι ο Dimitris Kokkoris. 
Η εκδρομή θα διαρκέσει συνολικά περίπου 4 ώρες και το επίπεδο δυσκολίας είναι κατάλληλο για αρχάριους.

Εξοπλιζόμαστε με τσάντα, καπέλο, αντηλιακό, μαγιό, νεράκι και πολύ θετική ενέργεια και εξερευνούμε την υπέροχη φύση μας!
Σημείο συνάντησης : 08.30πμ στο Nisi Πολυχωρος.

Κυριακή 20/8 στις 21.30 : Προβολή ''The Extra Mile''

Ο Λευτέρης Παρασκευάς «βάζει όρια για να τα σπάει». Το πιο πρόσφατο τέτοιο, είναι το πιο δύσκολο τρίαθλο του κόσμου, το Arch to Arc, μια διαδρομή που ξεκινά από τη Μαρμάρινη Αψίδα του Λονδίνου και φτάνει στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι: 140 χλμ τρέξιμο ως το Ντόβερ, 33,8 χλμ κολύμπι διασχίζοντας τη Μάγχη, 296 χλμ ποδηλασία ως το κέντρο της Πόλης του Φωτός. Αν θα το καταφέρει, δεν έχει πολλή σημασία. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει το κίνητρό του, αλλά και η αναμέτρησή του με τις δικές του αντοχές.

Ο Λευτέρης Παρασκευάς δεν αγωνίζεται μόνο για τον εαυτό του, μάλιστα αγωνίζεται κυρίως για τους άλλους: για να προσελκύσει ενδιαφέρον και πρακτική βοήθεια για οργανισμούς ατόμων - αθλητών και μη, ενηλίκων και παιδιών - με αναπηρία, με τους οποίους δεν ασχολείται ευκαιριακά, αλλά συστηματικά, με μια αναζωογονητική καλοσύνη. Ταυτόχρονα, προσφέροντας στο «σύνολο», διασχίζει μια διαδρομή υπαρξιακή, μοναχική, απέναντι στο σώμα του και στη φύση. Η ταινία παρακολουθεί την προετοιμασία του, το συλλογισμό και τη στρατηγική του, μέρος του τριάθλου του και, παράλληλα, την «άλλη» του ζωή, σε μια Ελλάδα που καταρρέει: όπως μονολογεί, «είναι παράξενο να καταστρέφεται όλη η χώρα κι εσύ να πηγαίνεις να κάνεις κάτι δικό σου.»

Χωρίς μεγάλη φιλοδοξία, σίγουρα χωρίς ίχνος συναισθηματικού εκβιασμού, το «The Extra Mile» είναι ένα συγκροτημένο ντοκιμαντέρ ευαισθητοποίησης, μ' ένα γοητευτικό ήρωα, που παγιδεύει το σύνδεσμο του ενός με τους πολλούς, στις νίκες και στις ήττες. Και που με την πραγματικότητά του, ισοπεδώνει το κλισέ: αν περισσότεροι διένυαν αυτό το «extra mile», θα ζούσαμε σ' έναν ομορφότερο κόσμο.

Την Κυριακή 20 Αυγούστου στις 21.30 έχουμε την τιμή και χαρά να έχουμε κοντά μας τον Λευτέρη Παρασκευά να μας παρουσιάσει το μοναδικό αυτό εγχείρημα.

Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ!

Σας περιμένουμε όλους :)
 

«Nisi Πολυχώρος»
Θέση: Άγιος Ιωάννης, Παραλία Ραχών

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση