Le Gourmet: Επαγγελματική αποκατάσταση σε τρεις ειδικότητες με ένα πτυχίο!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 12:12 Le Gourmet: Επαγγελματική αποκατάσταση σε τρεις ειδικότητες με ένα πτυχίο!

Θέλεις άμεση επαγγελματική αποκατάσταση; Σπούδασε τώρα στη Λαμία ένα από τα επαγγέλματα του μέλλοντος! Τότε σίγουρα μπορείς να βασιστείς στη σχολή «Le Gourmet» στη Λαμία.  Οι εγγραφές συνεχίζονται...

  • Πτυχίο αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο
  • Συνεργασία με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό
  • Επαγγελματική αποκατάσταση των μαθητών μας σε ποσοστό πάνω από 95%
  • Βραβείο καλύτερης σχολής

Αναζητάς κι εσύ εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών για τα Τουριστικά και Επισιτιστικά επαγγέλματα;

Θέλεις να διδαχθείς το επάγγελμα του μέλλοντός σου από καταρτισμένο και έμπειρο εκπαιδευτικό προσωπικό;

Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, η σχολή Le Gourmet στη Λαμία παρέχει εκπαίδευση ποιότητας με εξειδικευμένα προγράμματα και μαθήματα.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της προσφέρουν ιδανικούς χώρους για την ανάπτυξη των μαθησιακών δραστηριοτήτων και την εφαρμογή της πρακτικής τους.

Στη σχολή Le Gourmet, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα πτυχιακά προγράμματα Επαγγελματικής Μαγειρικής (Σεφ), Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής και Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων (Hotel Management), ειδικά διαμορφωμένα στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Αλλά και για εσένα που δεν έχεις ελεύθερο χρόνο να παρακολουθήσεις από κοντά τα μαθήματα, υπάρχει η δυνατότητα της ηλεκτρονικής μάθησης - e-learning. To e-learning σου παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσεις τις γνώσεις που επιθυμείς, ανεξάρτητα από το φορτωμένο καθημερινό σου πρόγραμμα.

Κάνε τώρα την εγγραφή στο τμήμα της προτίμησής σου στη σχολή Le Gourmet και πραγματοποίησε τα όνειρά σου!

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές στα τμήματα μπορείς να επισκεφθείς το γραφείο της σχολής Le Gourmet που βρίσκεται στη διεύθυνση Όθωνος 17, είτε να απευθυνθείς στο τηλ. 22310 67312.

Έλα στην παρέα μας στο Facebook: Le gourmet

Σχολή Τουριστικών και Επισιτιστικών σπουδών Le Gourmet
Όθωνος 17, Λαμία

Τηλ. 22310 67312

Site: legourmet.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση