Kέντρο Ξένων Γλωσσών «idea» Mε στόχο την επιτυχία!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 12:10 Kέντρο Ξένων Γλωσσών «idea» Mε στόχο την επιτυχία!

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΑΓΓΛΙΚΑ

Το κέντρο ξένων γλωσσών «idea» απευθύνεται σε μαθητές όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Με την μεθοδολογία μας δίνουμε έμφαση στην καθομιλουμένη, «ζωντανή», γλώσσα και στην επικοινωνία, έτσι ώστε η εκμάθηση της Ξένης Γλώσσας να γίνεται σε ένα ζωντανό χαρούμενο και ομαδικό περιβάλλον. Τα προγράμματά μας ξεκινούν από «Τμήματα για αρχάριους» και φθάνουν έως το επίπεδο C2. Αν είστε στο επίπεδο «Γερμανικά ή Αγγλικά για αρχάριους», θα χρειαστείτε, τέσσερα 4μηνα, ταχύρυθμους κύκλους σπουδών για την απόκτηση επιπέδου Β1 («Κολεγιακό Lower»). Αυτοί οι 16 μήνες για τον αρχάριο, ταχύρυθμο σπουδαστή, καλύπτονταν με τα κλασικά «παιδικά» προγράμματα σε 5 χρονιές! Μετά από το επίπεδο B1, μπορείτε αν θέλετε, να συνεχίσετε για Lower-B2 /Mittelstufe ή Proficiency-C2 /Grosses Deutsches Sprachdiplom.

Ταχύρυθμα μαθήματα Γερμανικών Βασικής Γνώσης (3μηνα) για ενήλικες, για άμεση εγκατάσταση στην Γερμανία.

Στον χώρο μας λειτουργούν τμήματα Γερμανικών και Αγγλικών  Pre-Junior (6-7 ετών) που μέσω  ευχάριστων  δραστηριοτήτων και καινοτόμων  μεθόδων διδάσκεται  η γλώσσα με σκοπό την εκμάθηση της επικοινωνίας πριν την γραφή με στόχο την χρησιμοποίηση της μελλοντικά ως μητρική γλώσσα.

Ειδικά Τμήματα για μαθητές με Μαθησιακές Δυσκολίες

Οι μαθητές με Ειδική Μαθησιακή Δυσκολία υστερούν μόνο σε ορισμένα μαθήματα, π.χ. είναι πολύ καλύτεροι στα πρακτικά μαθήματα και στα προφορικά, ενώ υστερούν σημαντικά στα θεωρητικά και στα γραπτά, γι΄ αυτό εξετάζονται προφορικά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

 

Για τα πέντε χρόνια λειτουργίας μας, προσφέρουμε με κάθε εγγραφή φίλου σου μεγάλες εκπλήξεις και για τους δύο.

Διεύθυνση Σπουδών:

Bάρσου Ελένη: Πτυχιούχος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΕΚΠΑ και Grosses Deutsches Sprachdiplom Goethe Institut Athen

Γιδόγιαννου Χριστίνα: Πτυχιούχος Aγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΕΚΠΑ

Εγγραφές Καθημερινά: Απόγευμα: 6.00μ.μ. – 8.30μ.μ.

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ «idea»

Σωκράτους 39, 1ος όροφος, Λαμία.
Τηλ.: 22310 23675
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισκεφθείτε την  ιστοσελίδα μας www.idealamia.blogspot.gr  και δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το χώρο μας στο facebook:Κentro Ksenon  Glosson Idea   

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση