Δείτε γιατί είναι εύκολο να επιλέξετε Φροντιστήριο - «ΣΥΜΒΟΛΟ... Οι επιτυχίες του 2017!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017 08:56 Δείτε γιατί είναι εύκολο να επιλέξετε Φροντιστήριο - «ΣΥΜΒΟΛΟ... Οι επιτυχίες του 2017!

Και τα φετινά αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι η επιλογή του Φροντιστηρίου είναι απλή υπόθεση -  Φροντιστήριο "ΣΥΜΒΟΛΟ"... Μαζί γράφουμε το μέλλον!

Για μια ακόμη χρονιά αισθανόμαστε υπερήφανοι για τους μαθητές μας, καμαρώνοντας τις επιτυχίες τους και ταυτόχρονα δικαιωμένοι για τη δουλειά μας. Το Φροντιστήριο "ΣΥΜΒΟΛΟ" συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης στη Φθιώτιδα.

Γιατί να επιλέξετε το "ΣΥΜΒΟΛΟ"

  • Στο φροντιστήριο "ΣΥΜΒΟΛΟ" θα βρείτε την καθοδήγηση, την ασφάλεια, τα θεμέλια και την απαραίτητη υποδομή, για τη σίγουρη πορεία προς το πανεπιστήμιο.
  • Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας και η επίτευξη υψηλών βαθμολογιών επιβεβαιώνουν τις άριστες εκπαιδευτικές υπηρεσίες μας.
  • Στηρίζουμε τους μαθητές μας και τις οικογένειές τους και συνεργαζόμαστε μαζί τους για την πραγματοποίηση του κοινού στόχου: την επιτυχία στη σχολή πρώτης επιλογής.
  • Κατανοώντας τους δύσκολα οικονομικά καιρούς που όλοι μας βιώνουμε προσφέρουμε σημαντικές εκπτώσεις σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου – Λυκείου.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται καθημερινά ...

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή : 09:00–14:00 & 18:00–21:00
                               Σάββατο: 09:00–14:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 22310 66484

Διεύθυνση : Υψηλάντη 3 (1ος–2ος όροφος)

facebook: Φροντιστήριο Σύμβολο

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση