Λαμία: Σε ποιο Club ψωνίζεις με τρομερές Εκπτώσεις όλο το χρόνο;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 16:25 Λαμία: Σε ποιο Club ψωνίζεις με τρομερές Εκπτώσεις όλο το χρόνο;

Κάνε την έξυπνη κίνηση και μάθε πως μπορείς κι εσύ να γίνεις μέλος του Club Orchestra και να έχεις όλα τα προνόμια ψωνίζοντας με απίθανες εκπτώσεις και μοναδικές προσφορές όλο το χρόνο.

Σίγουρα θα αναρωτιέστε πως είναι δυνατόν να έχει καποιος μόνιμα έκπτωση στις αγορές του ως 50% ή και σε περιόδους εκπτώσεων μέχρι και 80% σε ποιοτικά και εγγυημένα προϊόντα.

Η εταιρεία Orchestra, η μεγαλύτερη αλυσίδα παιδικών ρούχων στην Ελλάδα, με πάνω από 700 καταστήματα σε όλο τον κόσμο μπορεί και προσφέρει στα μέλη του Club Orchestra τη μεγαλύτερη ποικιλία σε παιδικά ρούχα και αξεσουάρ, με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις όλο το χρόνο!

Στη Λαμία το 4όροφο κατάστημα Orchestra βρίσκεται στην οδό Γ. Γεννηματά 11, στην είσοδο της πόλης, δίπλα στο Εφετείο και απέναντι από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Ειδική προσφορά:

Για τους αναγνώστες του LamiaReport, το κατάστημα Orchestra προσφέρει για κάθε λίστα γέννησης που θα αποτελείται από ένα είδος δωματίου, ένα είδος βόλτας και ένα είδος μπάνιου, επιπλέον 20% έκπτωση της συνολικής αξίας της αγοράς σας!!!

Γίνε μέλος και κέρδισε

Τώρα τα παιδιά δεν περιμένουν τις εκπτώσεις για να μεγαλώσουν και γι' αυτό φροντίζει για τις οικονομικότερες αγορές σας το κατάστημα Orchestra. Με την αγορά κάρτας μέλους του Club Orchestra, μπορείτε να απολαύσετε αμέτρητες προσφορές σε όλα τα είδη.

Είτε με την ετήσια συνδρομή των 30€, είτε με τη διετή συνδρομή των 55€, έχετε αυτομάτως 50% έκπτωση σε είδη ρουχισμού και εγκυμοσύνης, που σε περιόδους εκπτώσεων μπορεί να φτάσει και στο 80%.


Στα προϊόντα βρεφανάπτυξης έχετε έκπτωση από 10% έως 60% σε περιόδους εκπτώσεων, ενώ η πολυετή πείρα της Prémaman στα είδη βρεφανάπτυξης μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα.

Στα παπούτσια οι εκπτώσεις είναι από 30% έως 50% με την κάρτα μέλους Club Orchestra, με απεριόριστο όριο αγορών για όλες τις προσφορές του καταστήματος και με κάθε αγορά στα είδη βρεφανάπτυξης παίρνετε δώρο μία δωροεπιταγή 10% της αξίας του προϊόντος της αγοράς σας.



Στο κατάστημα Orchestra μπορείτε να βρείτε όλο το χρόνο μπλουζάκια από 2€, παντελόνια από 5€, αλλά και σετ φόρμας από 12€, ενώ υπάρχουν όλα τα είδη ρουχισμού για παιδιά 0 έως 14 ετών και εγκυμοσύνης. Θα βρείτε επίσης μεγάλη γκάμα παπουτσιών και τη μεγαλύτερη έκθεση σε μεταλλικά προϊόντα (καρότσια,καθίσματα κλπ).

Με ποιότητα που αντιστοιχεί στην αρχική αξία των προϊόντων, αλλά και με όλες τις μεγάλες εταιρείες, είναι βέβαιο πως θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το στυλάτο ντύσιμο των παιδιών σας.



Για ποικιλία, ποιότητα και τις καλύτερες τιμές όλο το χρόνο, το κατάστημα Orchestra αποτελεί εγγύηση για τις αγορές των γονέων που θέλουν να εξοικονομούν χρήματα και για παιδιά που θέλουν να είναι στη μόδα.

Η κάρτα μέλους Club Oerchestra ισχύει για αγορές σε όλα τα καταστήματα του κόσμου και σε πάνω από 70 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο!

Orchestra: Μόδα - Βρεφανάπτυξη
Γ. Γεννηματά 11, Λαμία
Τηλ. 22310 39489

Επισκεφθείτε το site μας  Orchestra.com και τη σελίδα μας στο Facebook: Orchestra

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση