Λαμία: Ο καλύτερος τσιπουρομεζές είναι στο «Άντε Γειά»!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017 17:50 Λαμία: Ο καλύτερος τσιπουρομεζές είναι στο «Άντε Γειά»!

Κάθε μέρα ανοιχτά από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα και κάθε Παρασκευή και Σάββατο ανοιχτά και το βράδυ !!!

Το «Άντε Γειά» είναι ένα αυθεντικό - παραδοσιακό, τσιπουράδικο - μεζεδοπωλείο, βρίσκεται στα Γαλανέικα Λαμίας και συγκεκριμένα απέναντι από το πρατήριο της "ΕΚΟ", (Παπασιοπούλου 18).

Όσοι το έχουν δοκιμάσει το συγκρίνουν με τα καλύτερα τσιπουράδικα στο Βόλο και αυτό οφείλεται στην 20χρονη εμπειρία του ιδιοκτήτη Γιώργου Χαλάτση, ο οποίος θέλει να σερβίρει τα καλύτερα και τα πιο φρέσκα με γνήσιο καθαρό τσίπουρο.

Στο «Άντε Γειά» δεν είναι μόνο το ότι τρως καλά, αλλά τρως και φθηνά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα ή στην ποσότητα. Απλά έχει λογικές, προσιτές τιμές, για να μπορεί ο καθένας να χαλαρώσει πίνοντας ένα τσιπουράκι με την παρέα του, ειδικά σήμερα που το έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο.

Στο «Άντε Γειά» δεν θα βαρεθείτε ποτέ, γιατί όσες φορές και να πάτε ο Γιώργος θα σας έχει πάντα διαφορετικά νόστιμα πιάτα και ποικιλίες με φαντασία και μεράκι. Από ολόφρεσκα ψάρια ημέρας, όλων των ειδών τα όστρακα και μεζεδάκια με παραδοσιακές συνταγές από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Το «Άντε Γειά» είναι ανοιχτό καθημερινά και Κυριακές από τις 10:00΄ το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα είναι ανοιχτά όλη την ημέρα, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Επίσης ο χώρος μας μπορεί να φιλοξενήσει και οποιαδήποτε κοινωνική σας εκδήλωση. Τηλέφωνο για πληροφορίες ή κρατήσεις 22310 32257.

Με εκτίμηση
Κωνσταντίνα - Γιώργος Χαλάτσης
 
Σας περιμένουμε για να σας εξυπηρετήσουμε....

 

Ελάτε επίσης στην παρέα μας στο: Facebook ΆντεΓειά Μεζεδοπωλείο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση