Όσα θες να ξέρεις για τις σπουδές σε Πανεπιστήμιο της Κύπρου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 21:22 Όσα θες να ξέρεις για τις σπουδές σε Πανεπιστήμιο της Κύπρου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Πολύ μικρή αποδείχτηκε η αίθουσα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, που φιλοξένησε την ημερίδα για τις «Πανεπιστημιακές Σπουδές στην Κύπρο», που διοργάνωσε το Κ.Ε.Κ. Αριάδνη σε συνεργασία με τη Unicert - αποκλειστικό αντιπρόσωπο του Πανεπιστημίου FREDERICK της Κύπρου στην Ελλάδα - και κεντρικό ομιλητή τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου και τέως Υπουργό Παιδείας της Κύπρου, Γεώργιο Δημοσθένους.

Πολλοί οι ενδιαφερόμενοι, νέοι και νέες, γονείς αλλά και επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα αναγνωρισμένα από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.ΤΑ.Α.Π.) ως ομότιμα με αυτά των Ελληνικών ΑΕΙ, δια ζώσης ή ακόμη και από απόσταση. Είναι χαρακτηριστική η δυνατότητα ακόμη και για όσους και όσες δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν από τη Λαμία και τη Φθιώτιδα, να δίνουν τις εξετάσεις σε τοπικά πιστοποιημένα εξεταστικά κέντρα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την παρουσίαση των δυνατοτήτων που παρέχονται από το Πανεπιστήμιο FREDERICK για τους Έλληνες φοιτητές.

Η ημερίδα τελούσε υπό την αιγίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση