Τόλμησε και... άλλαξε τη ζωή σου!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 08:30 Τόλμησε και... άλλαξε τη ζωή σου!

Από φέτος στη σχολή χορού Dare2Dance λειτουργεί και νέο τμήμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά με Θέατρο - Μουσική - Χορό και Παιχνίδι.

  • ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Από 18/9 εως 29/9 - δωρεάν παιδικά και εφηβικά τμήματα
Από 25/9 εως 29/9 - δωρεάν τμήματα ενηλίκων

Επικοινωνήστε με την γραμματεία μας από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και ώρες : 17:00 - 22:00 στα τηλέφωνα  22310 50189 και 697 998 7790.

Η σχολή χορού Dare2Dance μετά από 2 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας συνεχίζει το έργο της προσφέροντας εκπαιδευτικά προγράμματα χορού για παιδιά (από 3 ετών), εφήβους και ενήλικες.

Αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και τον ΕΟΠΠΕΠ λειτουργεί ως αναγνωρισμένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και πληρεί τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας και λειτουργικότητας ενός σύγχρονου εκπαιδευτήριου.

Στη σχολή μας οι καθηγητές επιλέγονται πάντα με αυστηρά κριτήρια, κατέχουν αναγνωρισμένα διπλώματα, διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς, βραβεία και εκπαιδευτική εμπειρία στη διδασκαλία του χορού που εξειδικεύονται.

Επιπλέον, η Dare2Dance παρέχει την δυνατότητα απόκτησης αναγνωρισμένων διπλωμάτων, σε όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον χορό, υπό την αιγίδα διεθνών συστημάτων χορών (IDTA, ISDT, EXOE)

Στη Dare2Dance διδάσκονται οι χοροί : Salsa ,Kizomba ,Bachata, Latin, Oriental, Street Dance/ Hip Hop, Modern, Σύγχρονο, Twerk, Reggaeton, Argentino Tango, Zumba.

FITNESS ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ισχύει για τους 1ους 15 που θα προλάβουν το πακέτο αυτό:
μόνο 130€ από 540 ευρώ (απεριόριστες ώρες γυμναστικής στα τμήματα: Yoga, Pilates, Trx, Dance/step aerobics, Bellyfit)

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
     ΘΕΑΤΡΟ  + ΜΟΥΣΙΚΗ + ΧΟΡΟΣ + ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 

Τα βασικά συστατικά ενός δημιουργικού προγράμματος απασχόλησης παιδιών ηλικίας από 4 έως 10. Έμπειροι καθηγητές, θεατρολόγοι, μουσικοπαιδαγωγοί και χοροδιδάσκαλοι, χαρίζουν στο παιδί σας την εμπειρία ενός ταξιδιού με πειρατικό καράβι, σε κόσμους μαγικούς. Η συνέχεια κάθε Σάββατο 10:00-14:00. Έναρξη  7 Οκτωβρίου.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ
Ένα «Πρότυπο» Κέντρο Μελέτης για παιδιά Δημοτικού, προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον, με ένα άρτια καταρτισμένο προσωπικό, επενδύοντας καθημερινά στο αποδοτικό διάβασμα των μαθητών. Δείτε περισσότερα εδώ.

ΓΑΤΣΙΝΑΡΗΣ
Τα φροντιστήρια Γατσινάρης είναι ένα φροντιστήριο θετικών, τεχνολογικών και θεωρητικών επιστημών για γενικό και επαγγελματικό λύκειο. Έχουν δημιουργήσει ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών, όπου ξεκινούν με εκμάθηση βασικών και ουσιαστικών γνώσεων και με εξειδικευμένα προγράμματα βασισμένα στα νέα δεδομένα της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης. Ενημερωθείτε εδώ.

DARE2DANCE
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 22310 50189.
KIN: 697 998 7790

Facebook: dare2dancelamia

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση