Λαμία: Έλα κι εσύ στο 1ο Football festival το Σαββατοκύριακο!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017 08:02 Λαμία: Έλα κι εσύ στο 1ο Football festival το Σαββατοκύριακο!

Δήλωσε συμμετοχή τώρα και ζήσε μια ξεχωριστή εμπειρία παίζοντας και μαθαίνοντας τα μυστικά του ποδοσφαίρου!!!

Η νέα Ακαδημία ποδοσφαίρου της πόλης, ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΜΙΑΣ FC σας προσκαλεί στις εγκαταστάσεις της (στο 2ο χλμ Παλαιάς Εθνικής οδού Λαμίας-Αθηνών, δίπλα στο ΤΕΙ Λαμίας) για το 1ο Football festival, που θα γίνει το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Σεπτέμβρη!!!

Μία μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου στην πόλη μας με την με την υπογραφή της ΑΕΚ!!!

Δες στην αφίσα που ακολουθεί όλες τις πληροφορίες για τα ηλικιακά τμήματα και τα τηλέφωνα που μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή....

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΜΙΑΣ FC είναι επίσημος συνεργάτης του AEK FC Development Network και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα όλων των τμημάτων εκπονείται, καθοδηγείται και επιβλέπεται από το προπονητικό και επιστημονικό προσωπικό του Δικτύου.

Μάθε ποδόσφαιρο με την υπογραφή της ΑΕΚ στη νέα Ακαδημία ποδοσφαίρου της πόλης, ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΜΙΑΣ FC, στον ανανεωμένο χώρο του Sportland Cafe, που λειτουργεί υπό νέα Διεύθυνση, στη Νέα Άμπλιανη, δίπλα στο ΤΕΙ Λαμίας.

Ζήσε μοναδικά την κάθε στιγμή παρέα με τους φίλους σου και την αγαπημένη σου ομάδα!!!

Ένας χώρος, για όποιον αγαπάει το ποδόσφαιρο και για κάθε άλλη εκδήλωση και κάθε σας ανάγκη:

Στο Sportland Cafe δείτε τους αγώνες της αγαπημένης σας ομάδας πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σας και διασκεδάστε παίζοντας τα καλύτερα επιτραπέζια με τους φίλους σας.

Ο μοναδικός αυτός χώρος μπορεί επίσης να καλύψει κάθε σας ανάγκη:

  • Ενοικιάσεις γηπέδων 5χ5, 7χ7 και 11χ11.
  • Τουρνουά ποδοσφαίρου.
  • Εκδηλώσεις γενεθλίων κλπ.
  • Σχολικές εκδρομές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση