Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εσύ που θα δώσεις φέτος τις ελιές σου;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 22:05 Εσύ που θα δώσεις φέτος τις ελιές σου;

Εμπιστευθείτε εκείνους που για 40 ολόκληρα χρόνια σέβονται τον μόχθο σας και την αξία της ελιάς σας!

Η Εταιρία «Olivea - ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε.» αγοράζει φέτος, όλες τις ποικιλίες ελιάς και βιολογικές, τοις μετρητοίς! Ανοίγει έτσι, τη φετινή περίοδο της συλλογής, έχοντας κάτι παλιό και κάτι νέο!

Η εμπειρία των 40 χρόνων, ο σεβασμός στο προϊόν και τους καλλιεργητές του, η βαθιά γνώση για την ελιά και τις ποικιλίες της, η έντιμη και συνεπής συνεργασία με όλους τους μέχρι τώρα πελάτες της, είναι το παλιό.

Πολλοί παραγωγοί ξέρουν και εμπιστεύονται ήδη, το όνομα και τους ανθρώπους της εταιρίας. Έχουν εμπιστευθεί τις ελιές τους, σε εύκολους και δύσκολους καιρούς που πέρασαν και η εμπιστοσύνη υπήρξε αμοιβαία, όπως και η συνεργασία με την εταιρία υπήρξε σοβαρή.

Το νέο στοιχείο είναι πως η εταιρία αναλαμβάνει να εκπροσωπήσει με τον ίδιο στιβαρό και δυναμικό τρόπο, τη βιολογική ελιά. Επενδύοντας στην αυξανόμενη αξία του προϊόντος και την εξέλιξη της καλλιέργειάς του ως βιολογικό, άνοιξε τους δρόμους της αγοράς που το περιμένουν ήδη.

Παλιοί και νέοι άνθρωποι που κρατούν τον θησαυρό της ελιάς στα χέρια τους θα βρουν σοβαρούς και τίμιους συνεργάτες, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας, στο Νέο Κρίκελλο, στο δρόμο προς τον Γοργοπόταμο.

Ο Κώστας Παπαδήμας και οι γιοι του, είναι στη διάθεσή σας καθημερινά, για οποιαδήποτε ενημέρωση και πληροφορία στα τηλέφωνα 22310 81347 και 6998480004.

Συλλέξτε τις ελιές σας με την αγάπη και την ελπίδα που είχαν οι πρόγονοί μας για τον χρυσό αυτό καρπό. Εμφανίστε τις ελιές σας στο μεσημεριανό σας τραπέζι, εκεί που πρέπει να είναι για υγεία και μακροζωία. Και επιλέξτε σωστά τους συνεργάτες σας.

«Olivea - ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε.»:  40 χρόνια ξέρει και σέβεται την αξία της ελιάς σας!

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Facebook: Παπαδήμας Κ & Σια Ο.Ε - Olivea