Το LamiaReport εύκολα και γρήγορα στο κινητό σου!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 07:45 Το LamiaReport εύκολα και γρήγορα στο κινητό σου!

Έτσι διαβάζεις γρήγορα και απλά το LamiaReport στο κινητό σου...

Όπου κι αν βρίσκεσαι... μπορείς να έχεις την ενημέρωση "στην τσέπη σου" με την mobile friendly έκδοση του LamiaReport.gr

Η βολική σχεδίαση για κινητές συσκευές σου δίνει τη δυνατότητα να διαβάσεις όλες τις ειδήσεις, από το No1 portal της Στερεάς, οι οποίες είναι ειδικά προσαρμοσμένες στην οθόνη του κινητού σου. 

Επειδή η εφαρμογή του LamiaReport που λειτουργούσε για τα κινητά τηλέφωνα έχει πλέον καταργηθεί, δες πόσο εύκολα και γρήγορα μπορείς να έχεις το Lamiareport.gr στο κινητό σου με τις παρακάτω απλές κινήσεις.

Στο IOS κινητό σου άνοιξε το LR στο Safari και πάτησε "αποστολή" μετά διάλεξε το "προσθήκη στην οθόνη αφετηρίας" και είσαι έτοιμος!

Για κινητά τύπου iPhone με λογισμικό iOS μπορείς να δεις τις οδηγίες στο παρακάτω βίντεο.

Στις Android συσκευές, άνοιξε το LR στον browser του κινητού σου, πάτησε το κουμπί περισσότερα και μετά επέλεξε "προσθήκη στην αρχική οθόνη". Αυτό ήταν, τώρα με δύο απλές κινήσεις θα έχεις το LR γρήγορα και εύκολα στο κινητό σου!

Για κινητά τύπου Android,  μπορείς να δεις τις οδηγίες στο παρακάτω βίντεο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση