Σήμερα: Εγκαίνια με πολλές εκπλήξεις και δώρα στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 10:45 Σήμερα: Εγκαίνια με πολλές εκπλήξεις και δώρα στη Λαμία!

Το "Mega Euronics Αναστασίου" σας προσκαλεί στη μεγάλη γιορτή των εγκαινίων του, στις 7.30 το απόγευμα της Δευτέρας (2/10), στην οδό Παπαποστόλου 9 στη Λαμία! 

Σε ένα event γεμάτο εκπλήξεις και δώρα, σας καλούμε να γιορτάσουμε μαζί το νέο μεγάλο βήμα της επιτυχημένης πορείας μας στο εμπόριο ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών και δεσμευόμαστε για τη συνεχή βελτίωσή μας, στοχεύοντας πάντα στις καλύτερες τιμές και την άμεση εξυπηρέτησή σας.

Με στόχο να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των καταναλωτών προσφέρουμε, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, μια μεγάλη γκάμα επώνυμων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, όπως τηλεοράσεις, ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια, κλιματιστικά, αλλά και smartphones, tablets, laptops και αξεσουάρ τεχνολογίας.

Στο νέο «Mega Euronics - Αναστασίου», της οδού Παπαποστόλου, μπορείτε ακόμη να βρείτε όλες τις απαραίτητες μικροσυσκευές για να εξοπλίσετε το χώρο σας, καθώς και είδη προσωπικής φροντίδας.

Το έμπειρο προσωπικό και η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο διασφαλίζουν την καλύτερη τιμή καθώς και την άμεση εξυπηρέτηση σας πριν και μετά την αγορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση