Η αγάπη του κόσμου η καλύτερη ανταμοιβή (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 15:12 Η αγάπη του κόσμου η καλύτερη ανταμοιβή (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

«Mega Euronics - Αναστασίου» 35 χρόνια ανοδικής πορείας και συνεχίζει έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου...

Παρά το γεγονός ότι τα εγκαίνια του νέου καταστήματος «Mega Euronics - Αναστασίου», συνέπεσαν με τον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Πανιώνιο, υπήρξε κοσμοπλημμύρα η οποία δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού για 35 ολόκληρα χρόνια ο Γιώργος Αναστασίου και η οικογένειά του έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ενα όνομα που αποτελεί εγγύηση στο χώρο των ηλεκτρικών ειδών.

Απόδειξη; Το νέο κατάστημα «Mega Euronics - Αναστασίου» στη Λαμία. Μέσα στην καρδιά της κρίσης, όταν όλα γύρω καταρρέουν η Οικογένεια Αναστασίου κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα, προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας και δίνοντας νέα πνοή στην αγορά της πόλης.

Η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες "χτίστηκε" σιγά - σιγά όλα αυτά τα χρόνια, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι στον καταναλωτή. Η ανταπόκριση του κόσμου χθες ήταν πραγματικά συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ο Γιώργος Αναστασίου και η οικογένειά του συγκινημένοι, ευχαρίστησαν μέσα από την καρδιά τους, όλους όσους ήταν εκεί, αλλά κι εκείνους που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στα χθεσινά εγκαίνια, που όμως τους έχουν στηρίξει όλα αυτά τα 35 χρόνια στην αγορά.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια του νέου καταστήματος «Mega Euronics - Αναστασίου», που έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας (2/10) στην οδό Παπαποστόλου 9, στη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση