Λαμία: Ready, set…school! Για μαθητές-αστέρια οι εγγραφές ξεκίνησαν…στο Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 18:15 Λαμία: Ready, set…school! Για μαθητές-αστέρια οι εγγραφές ξεκίνησαν…στο Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!

Ανακαλύψτε όλες τις νέες φθινοπωρινές συλλογές και ντύστε τα παιδικά όνειρα με στιλ! Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  έχει εξασφαλίσει για τους μικρούς του φίλους, τις καλύτερες συλλογές για μια νέα υπέροχη σχολική χρονιά!

Φθινοπωρινά και χειμωνιάτικα ρούχα και παπούτσια από διάσημα brands αλλά και οικονομικών εταιρειών είναι όλα εδώ , στον  3ο όροφο του Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, έτοιμα να ντύσουν όλα τα παιδιά με  trendy outfits που εξασφαλίζουν παράλληλα ελευθερία κινήσεων, άνεση αλλά και αντοχή στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, είτε αυτή περιλαμβάνει ζωηρό παιχνίδι στο προαύλιο, είτε τακτικά πλυσίματα από τη μαμά!

Σε έναν μόνο όροφο, θα βρείτε συγκεντρωμένα όλα όσα χρειάζεστε για αγόρια και κορίτσια  από 0-16 ετών .
Budget επιλογές σε φόρμες, jeans, μπουφάν για εύκολο και καθημερινό ντύσιμο αλλά και  υφασμάτινα παντελόνια , μπλουζάκια, φορέματα με πολυτελείς λεπτομέρειες για τις βόλτες, τα παιδικά πάρτυ και τις γιορτές!

Βρείτε οικονομικά σετ φόρμας από ανθεκτικά υφάσματα που αφήνουν το σώμα να αναπνέει και με δυνατές ραφές για να αντέχουν στο «σκληρό» παιδικό παιχνίδι , στην Energiers , στη Sprint wear , στη Mandarino και στη ΝΕΑ εταιρεία “Name It”. Αφήστε τα ίδια σας τα παιδιά να χαρούν επιλέγοντας  μόνα τους μπλούζες σε έντονα χρώματα και διασκεδαστικά σχέδια, φορέματα για όλες τις ώρες και τζάκετ σε μοντέρνες γραμμές . Η ποικιλία μεγάλη, η ποιότητα άριστη και οι τιμές εξαιρετικές!

 

Μπουφάν 32,99€ , κόκκινη μπλούζα 9,99€ , λευκή μπλούζα 14,99€ , τζιν παντελόνι 22,99€. Όλα της εταιρείας ΝΑΜΕ ΙΤ

 

Αμάνικο μπλε μπουφάν 19,99€ και κόκκινη μπλούζα 23,99€ και τα δύο ΝΑΜΕ ΙΤ . Θα τα βρείτε στον 3ο όροφο του Πολυκαταστήματος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Σετ φόρμας 16,99€ , Energiers.

Πλεχτή μπλούζα 42,99€ και τζιν πουκάμισο 39,90€ και τα δύο Marasil

Επισκεφθείτε τα corners  της  Alouette, Marasil , Tommy Hilfiger, Lapin στο Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  και ανακαλύψτε τις νέες πλούσιες φθινοπωρινές συλλογές τους! Εδώ ο υπέροχος κόσμος της μόδας ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σας και η διασκέδαση για μαμάδες και παιδιά ξεκινά!

To εντυπωσιακό κόκκινο, που είναι το must χρώμα της σεζόν, κυριαρχεί στην υπέροχη συλλογή Marasil μαζί με τα metallics ενώ οι σκούρες αποχρώσεις έχουν κι αυτές την τιμητική τους.

Από τη φετινή συλλογή Alouette  ξεχωρίζουν τα αδιάβροχα και πρακτικά μπουφάν με κουκούλα ή χωρίς και εσωτερική επένδυση από fleece για τις κρύες ημέρες του φθινοπώρου, τα άνετα σετ φόρμας και κολάν σε ιριδίζοντα, μεταλιζέ και φλοράλ αποχρώσεις για τις μικρές fashionistas και φυσικά  η casual σειρά με όλους τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, Mickey & Minnie,  Paul Frank, Minions, Frozen, Superman, Batman κ.α.

 

Η φθινοπωρινή παιδική σειρά του Tommy Hilfiger  χαρακτηρίζεται από απλές γραμμές και τα βασικά χρώματα που κάνουν το brand να ξεχωρίζει: μπλε, κόκκινο, άσπρο. Ρίγες, μοντκόμερι τζάκετ, καρό πουκάμισα και φυσικά jeans συνθέτουν την κολεγιακού τύπου συλλογή.

Στην Lapin αυτή τη σεζόν η Teddy Bear Collection εντυπωσιάζει με τα ζεστά κομμάτια επενδυμένα με χειροποίητες λεπτομέρειες από , τι άλλο; Teddy bears! Αρκουδάκια και γενικά υφασμάτινα κουκλάκια παντού, προτείνει η γαλλική εταιρεία και όπως όλα δείχνουν….μια μπλούζα δεν θα είναι ποτέ πια βαρετή για την μικρή σας πριγκίπισσα!

 

Και φυσικά εδώ θα βρείτε  τη μεγαλύτερη ποικιλία σε σχέδια και τιμές στα αθλητικά παπούτσια για αγόρια και κορίτσια. Είτε το μικρό σας χρειάζεται  αθλητικά παπούτσια ειδικά σχεδιασμένα για κάποιο σπορ είτε ψάχνετε  μοντέρνα casual footwear για το σχολείο και τις βόλτες, στα αγαπημένα σας brands θα βρείτε το κατάλληλο. Adidas, Nike, Converse,  Reebok, Μούγερ, Geox, Camper, Tsakiris Kids, Mexx είναι όλα εδώ, στο Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Στο Παιδικό Τμήμα του Πολυκαταστήματος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ θα βρείτε όλες τις νέες συλλογές των εταιρειών: Alouette, Marasil, Sprint, Mandarino, Tommy Hilfiger, Matou France, Energiers, Lapin, Μούγερ, Geox, Chief, Camper, Tsakiris Kids, Mexx, Name It, Adidas, Nike, Converse,  Reebok.

Το Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά τους γονείς και τα παιδιά Αντριάνα Μ., Γιάννη Μ., Έλενα Π. και Μάριο Σ., που συμμετείχαν στη νέα διαφημιστική καμπάνια Φθινόπωρο – Χειμώνας 2017-18.
Επίσης ευχαριστεί την κ. Βιβή Σεβαστού για τη διάθεση των χώρων του «Σύγχρονου Νηπιαγωγείου» για τα γυρίσματα της καμπάνιας.

 

Πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

Καποδιστρίου & Αμαλίας 2, Λαμία
Τηλ.22310 38604
www.politikos-shop.gr
Facebook/Πολιτικός Πολυκατάστημα

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση