Καμίνης: Κάντο... όπως η Λαμία! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 16:35 Καμίνης: Κάντο... όπως η Λαμία! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Ο νέος φορέας θα φέρει σεισμό στο πολιτικό σύστημα...» - Όπως η ομάδα της Λαμίας που ξεκίνησε από τα τοπικά για να μιλάνε όλοι τώρα για εκείνη στην Α' Εθνική»!

Τη βαθιά του πίστη στην κεντροαριστερά και στις αλλαγές που μπορεί να επιφέρει στα σπουδαία προβλήματα του πολίτη, μετέφερε από τη Λαμία ο υποψήφιος του νέου φορέα και Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Μειλίχιος αλλά και σίγουρος για τον αγώνα του ως υποψήφιος σε έναν καινούριο στίβο, πρόταξε τα όσα διαχρονικά πρόσφερε η παράταξή του στη χώρα, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (6/10) στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην οδό Αινιάνων.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος Αθηναίων είχε επισκεφθεί το Δήμο Στυλίδας και τον Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό, αλλά και τη Δημοτική Αγορά και το κέντρο της πόλης.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ είχε συνάντηση και στο Δημαρχείο Λαμίας με τον Αναπληρωτή του Δημάρχου, Αντιδήμαρχο Γιάννη Ρούλια, και τους υπόλοιπους συνεργάτες του Νίκου Σταυρογιάννη, που απουσιάζει στο εξωτερικό.

Με ποδοσφαιρικούς όρους προσέγγισε το εγχείρημα για τη δημιουργία του νέου φορέα ο κ. Καμίνης, καθώς αναφέρθηκε στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, εκφράζοντας την επιθυμία να επιτύχουν το ίδιο κι εκείνοι και ως συνδυασμός κι ως χώρα. «Όπως η ομάδα που ξεκίνησε από τα τοπικά για να μιλάνε όλοι για εκείνη στην Α’ Εθνική», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι χρειάζεται συνεννόηση και συνεργασία!

Αναφερόμενος στην δημιουργία του νέου φορέα εξέφρασε την πίστη του ότι θα φέρει κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα «θα προκαλέσει σεισμό», όπως είπε χαρακτηριστικά, υποστηρίζοντας ένα άλλο επίπεδο πολιτικού διαλόγου. Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για κρατισμό και εξέφρασε την ανησυχία του ότι η ΝΔ είναι έτοιμη να περάσει στο αντίθετο άκρο υποστηρίζοντας την πλήρη ασυδοσία και το ξεπούλημα.

Σε ερώτηση του LamiaReport για το πώς θα πείσουν τον κόσμο για το διαφορετικό και το καινούριο που υποστηρίζουν, καθώς υπάρχουν και παλαιά πρόσωπα που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τα προβλήματα του τόπου, ο κ. Καμίνης τόνισε ιδιαίτερα ότι κανείς δεν αρνείται την ιστορία του, σημειώνοντας κοντά στις όποιες ευθύνες, τη διαχρονική προσφορά του φορέα που υποστηρίζει, στον τόπο.

Ακούστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του κ. Καμίνη στο γραφείο του Δημάρχου και από τη συνέντευξη τύπου:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση