Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Συνεργασία INTERAMERICAN και ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΕ στις Αγροτικές Ασφαλίσεις

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2017 15:20 Λαμία: Συνεργασία INTERAMERICAN και ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΕ στις Αγροτικές Ασφαλίσεις

Η ΙΝΤERAMERICAN, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού ενδιαφέροντός της για τον τομέα πρωτογενούς παραγωγής και την ασφάλιση με διαμεσολάβηση υψηλού επαγγελματικού επιπέδου, συνεργάζεται με την ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΕ, εταιρεία αναγνωρισμένη και εδραιωμένη στον αγροτικό τομέα, με στόχο την ανάπτυξη των εργασιών στην περιοχή.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι του εταιρικού δικτύου πωλήσεων της INTERAMERICAN στις εγκαταστάσεις της ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΕ, παρέχουν συνεχή ενημέρωση σχετικά με τις αγροτικές καλλιέργειες και τις καινοτόμες ασφαλιστικές υπηρεσίες στους αγρότες της περιοχής.

Με αυτή τη νέα μορφή συνεργασίας  παρέχεται  πλήρες φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων στους αγρότες μέσα στον ίδιο χώρο, ώστε οι επαγγελματίες αγρότες να γνωρίζουν όλα όσα χρειάζονται για να είναι επιτυχημένοι, καινοτόμοι, ασφαλής και να εξασφαλίζουν το επαγγελματικό τους μέλλον.

Επισημαίνεται ότι τα προγράμματα της INTERAMERICAN εστιάζουν στη συστηματική αντιμετώπιση πολλαπλών φυσικών και επιχειρηματικών κινδύνων. Η εταιρεία παρέχει στον επαγγελματία αγρότη τη δυνατότητα επιλογής και σύνθεσης καλύψεων για αγροτικές κατοικίες και κτήρια (γεωργικά, κτηνοτροφικά), εγκαταστάσεις θερμοκηπίων και εξοπλισμό θερμοκηπίων, γεωργικά μηχανήματα υπαίθρου και αγροτικά οχήματα, μηχανήματα παραγωγής και συσκευασίας, φυτική παραγωγή υπαίθρια και εντός θερμοκηπίου, μεταφορές αγροτικών προϊόντων και αστική ευθύνη έναντι τρίτων: γενική, εργοδότη και προϊόντος. Ειδικότερα όσον αφορά στην ασφάλιση της φυτικής παραγωγής, αυτή παρέχεται είτε ως κάλυψη φυτικής παραγωγής θερμοκηπίου είτε υπαίθριων καλλιεργειών για σειρά κινδύνων, εξειδικευμένων για την κάθε κατηγορία.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΕ

Η ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΕ, ιδρύθηκε το 1978, με έδρα την Λαμία. Από το 1995 εγκαθιστάτε σε ιδιόκτητο χώρο 9 στρεμμάτων και κτίριο 2000 m2, με σύγχρονες εγκαταστάσεις λειτουργίας και άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Πρόκειται για μια εταιρία με ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία, στελεχωμένη με πολυάριθμο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό. Από τα πολλά χρόνια της σωστής λειτουργίας της έχει αναπτύξει στενή & αξιόπιστη σχέση εμπιστοσύνης με πολλούς παραγωγούς-αγρότες καθώς και με πλήθος επιχειρήσεων ιδιωτικού και δημοσίου συμφέροντος. Στρατηγική της επιλογή είναι να παρέχει πλήρεις υπηρεσίες και προϊόντα σε όλα τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα.

Συζητήστε από κοντά με τον Εξειδικευμένο Συνεργάτη της Interamerican

στις εγκαταστάσεις της ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗΣ