Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γυναικεία ρολόγια: Για κάθε γυναίκα που δεν θέλει να χάνει ευκαιρίες!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 12:01 Γυναικεία ρολόγια: Για κάθε γυναίκα που δεν θέλει να χάνει ευκαιρίες!

Το γυναικείο ρολόι μπορεί να αποτελεί ένα υπέροχο κόσμημα, που συνοδεύει ιδανικά το γυναικείο χέρι, χαρίζοντας ακρίβεια, ωστόσο, η πραγματική αξία του είναι ακόμα μεγαλύτερη. Πολλές γυναίκες αφιερώνουν αρκετό χρόνο προκειμένου να διαλέξουν το κατάλληλο και σίγουρα όποια κάνει τελικά τη σωστή επιλογή, βγαίνει κερδισμένη σε σημείο που ούτε η ίδια το φαντάζεται!

Γνωστή είναι η ιστορία που κυκλοφορεί για τη Μαρία, μια εργαζόμενη κοπέλα, που απορροφημένη από τον έντονο εργασιακό ρυθμό της εποχής, δεν είχε καθόλου προσωπικό χρόνο για γνωριμίες και σχέσεις. Μόνη και προβληματισμένη καθώς ήταν, αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της για να βοηθήσει τη διάθεσή της να αλλάξει προς το καλύτερο. Το σκέφτηκε και κατέληξε να αγοράσει ένα ρολόι χειρός!

Μπήκε τυχαία στο πρώτο κατάστημα ρολογιών που συνάντησε μπροστά της κι εκεί εμφανίστηκε μπροστά της ένας γοητευτικός υπάλληλος που τον έλεγαν Οδυσσέα, ο οποίος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει να διαλέξει το κατάλληλο ρολόι. Επειδή ούτε η ίδια είχε κάτι σχετικό στο μυαλό της, η παρουσίαση των ρολογιών ξεκίνησε από ρολόγια καθημερινής χρήσης από καουτσούκ, πλαστικό ή σιλικόνη, τα οποία έδιναν ένα πιο ανάλαφρο στυλ. Στη συνέχεια, πέρασαν σε κάτι διαφορετικό, όπως τα μεγάλα σε μέγεθος, ανδρικού τύπου ρολόγια, που προσδίδουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα και αίσθηση δύναμης, όπως αγκαλιάζουν το γυναικείο χέρι. Μπορεί να είναι μια casualεπιλογή, αλλά το γεγονός ότι συνδυάζονται με τα πάντα και βρίσκονται διαχρονικά στη γυναικεία μόδα, τα έκανε πολύ ταιριαστά για τη Μαρία που βρισκόταν πολλές ώρες στη δουλειά της στο γραφείο.

Η παρουσίαση των ρολογιών προχωρούσε καλά και η χημεία μεταξύ Οδυσσέα και Μαρίας φαινόταν να είναι μεγάλη. Με τούτα και με κείνα, περάσανε και στα ατσάλινα ρολόγια, που «μιλούσαν» σε πιο κλασικό ύφος για επίσημες εμφανίσεις. Για να ακολουθήσουν τα πλέον κλασικά μικρά ρολόγια, διαχρονικό δείγμα της διακριτικής σχέσης που έχουν οι γυναίκες με την ακρίβεια!

Η τελική απόφαση της Μαρίας έμοιαζε να δυσκολεύει, αφού πιο πολύ από όλα έδειχνε να της αρέσει… ο ίδιος ο Οδυσσέας! Το ίδιο όμως ίσχυε και για εκείνον! Γι’ αυτό το λόγο πήρε μια τρελή απόφαση: της έκανε δώρο ένα υπέροχο μικρό με στρογγυλό καντράν ρολόι, ανάλογο της κλασικής της ομορφιάς και συγχρόνως, της ζήτησε να βγει μαζί του για φαγητό. Η Μαρία δέχθηκε και το προαίσθημα που είχε εξαρχής για τον Οδυσσέα αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τυχαίο. Λίγο καιρό αργότερα οι δυο τους είχαν μια υπέροχη σχέση που… μερικούς μήνες μετά εξελίχθηκε σε γάμο και μια υπέροχη οικογένεια με δύο παιδάκια!

Η Μαρία δεν διάλεξε τότε απλώς ένα ρολόι για να γνωρίζει πάντοτε με ακρίβεια την ώρα. Αλλά ανακάλυψε… το βιολογικό της ρολόι και το άκουσε που της έλεγε ότι ο Οδυσσέας ήταν ο κατάλληλος για να πάρει την πιο κρίσιμη απόφαση της ζωής της και να γίνει ευτυχισμένη.

Δεν ξέρουμε αν η επίσκεψη στο κατάστημά μας θα έχει και για εσάς μια τέτοια εξέλιξη, ωστόσο, στο kosmima24.grείναι βέβαιο ότι θα βρείτε μια εκλεκτή συλλογή από γυναικεία ρολόγια, που ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές γυναίκειες φαντασιώσεις. Με ελβετική ακρίβεια και υψηλό glamorousσχεδιασμό, συνοδευόμενα από πολύτιμες ή ημιπολύτιμες πέτρες, θα συναντήσετε κάποια από τα μεγαλύτερα brands στο χώρο του γυναικείου ρολογιού που θα σας συναρπάσουν. Κάντε την παραγγελία σας στο kosmima24.grκαι σας την αποστέλλουμε άμεσα και δωρεάν, με διετή εγγύηση από κάθε επίσημη αντιπροσωπεία Ελλάδος. Για ένα δώρο σε κάποια που ξεχωρίζει, ή για ένα δώρο σε εσάς τις ίδιες… μην καθυστερείτε! Και ποιος ξέρει; Μπορεί το επόμενο χτύπημα του ρολογιού να αποκτήσει διαφορετικό νόημα για εσάς…!