Απόψε: Το «Έπαυλις» έχει γενέθλια και ξεκινάει με Live !!!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 09:04 Απόψε: Το «Έπαυλις» έχει γενέθλια και ξεκινάει με Live !!!

Σήμερα Σάββατο 4 Νοεμβρίου ο Θάνος Φυσέκης και ο Νίκος Μανέτας σας υπόσχονται μια ξεχωριστή μοναδική βραδιά στο εστιατόριο «Έπαυλις», που γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια!

Σε μια εποχή όπου το ίδιο, στείρο design αναπαράγεται σε πολλούς χώρους και το έτοιμο φαγητό δίνει μια εύκολη, αλλά όχι και τόσο απολαυστική λύση, το εστιατόριο «Έπαυλις» του κτήματος Τσιρώνη, είναι στη ζωή μας για να κάνει μια διαφορετική πρόταση. Μια πρόταση, όπου όλα μοιάζουν -και είναι-  χειροποίητα, χωρίς στυλιζαρίσματα και περιττές… σάλτσες.

Με την συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας, με ένα πολύ όμορφο μουσικό πρόγραμμα υπό τη συνοδεία σαξοφώνου, που έχουν ετοιμάσει για σας ο Θάνος Φυσέκης και ο Νίκος Μανέτας.

Στο «Έπαυλις» ανανεώνουμε την κουζίνα μας και βαίνουμε δυναμικά στην καινούργια σεζόν με πιάτα που θα αναστατώσουν τον ουρανίσκο σας και αρκετές γευστικές παρεμβάσεις από γνωστούς και καταξιωμένους σεφ.

Σας περιμένουμε όλους για να ξεκινήσουμε μελωδικά κει γευστικά τον 2ο χρόνο λειτουργίας μας και να απολαύσουμε την τούρτα των πρώτων γενεθλίων του «Έπαυλις» που θα δημιουργήσει για την περίσταση ο pastry chef Βασίλης Αγραφιώτης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες 6974761812.

Κτήμα Τσιρώνη «Έπαυλις» στη Λαμία!
4ο χλμ ΠΕΟ Λαμίας - Στυλίδας

Facebook/ Κτήμα Τσιρώνη – Έπαυλις

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση